Beşiktaş karşılaşmasının 15. dakikasında Jeremain Lens’e yaptığı istemsiz müdahalesi nedeniyle hakem Zorbay Küçük tarafından kırmızı kartla cezalandırılan Hadziahmetovic, Konyaspor’un tarihi önemdeki iki karşılaşması olan Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK maçlarında takımdaki yerini alamayacak. Ligde kalma yolunda kritik maçlara çıkacak olan Yeşil-Beyazlılar, Cuma günü sahasında Çaykur Rizespor’u ağırlayacak.

KORKMAZ’IN PRENSİ AMİR

Temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, ligde kalma adına kritik maçlara çıkıyor. Bülent Korkmaz’ın göreve gelmesinden sonra oyun olarak gelişen Yeşil-Beyazlılar bir türlü galibiyete ulaşamıyor. Pozisyona girme anlamında sıkıntı yaşamayan Anadolu Kartalı, pozisyon değerlendirmede büyük sıkıntı yaşıyor. Korkmaz’ın göreve gelmesinden sonra sistem değişikliğine giden Konyaspor’un sisteminde önemli bir görev üstlenen Bosna-Hersekli orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic, gösterdiği performansla da Bülent Korkmaz’ın takdirini topladı. Beşiktaş karşılaşmasında direkt kırmızı kart gören Amir Hadziahmetovic’in PFDK tarafından 2 maç ceza alması bekleniyor.

KARİYERİNDEKİ İLK KIRMIZI KART

İttifak Holding Konyaspor’un 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic, Beşiktaş maçında gördüğü kırmızı kart ile kariyerindeki ilk kırmızı kartını da görmüş oldu. Konyaspor’a 2015-2016 sezonunun devre arasında Zeljeznicar takımdan transfer olan başarılı orta saha oyuncusu 5 buçuk sezonda 11 sarı kart gördü. Beşiktaş karşılaşmasıyla da ilk kırmızı kartını gören Amir Hadziahmetovic genel olarak gösterdiği istikrarlı performansıyla taraftarın ve teknik ekibin takdirini toplamıştı.

SPOR SERVİSİ