Konya 1. Amatör Küme A ve B Gruplarında şampiyonluk düğümü bu hafta çözülebilir. A grubunda 4 puan farkla lider konumda bulunan Selçuk Üniversitesi Teknik Direktörü Ramazan Topuz, bu hafta şampiyonluklarını ilan etmek istediklerini son haftaya bırakmayacaklarını söyledi

Konya 1. Amatör Küme 2019-2020 Futbol Sezonunda şampiyonlar belli oluyor. A ve B grubunda bu hafta oynanacak maçlar şampiyonu belirleyecek. Geçen hafta kıyasıya mücadelelerin yaşandığı amatörde,  A grubunda bu hafta lider Selçuk Üniversitespor, kendi sahasında şampiyonluk maçına çıkarken ikinci sıradaki Ömerhanlıspor ise ligden çekilen Demirspor karşısında hükmen galibiyeti şimdiden aldı.

B grubunda ise şampiyonluk yarışı devam ediyor. Geçen hafta liderle ikinciyi karşılaştıran maçta Anadolu Kartalspor ile Huğluspor 0-0 berabere kaldı. Bitime 4 hafta kala bir puanlık fark devam etti. B grubunda bu hafta, lider Huğluspor evinde Bozkır Gençlerbirliği’ni ağırlarken, Anadolu Kartalspor ise Beyşehir Belediyespor’la karşılaşacak. Şampiyonlukta sonuca direkt etki edecek karşılaşmalar heyecanla bekleniyor.

 Konya 1.Amatör Küme A grubunda mücadelesini sürdüren Selçuk Üniversitespor Teknik Direktörü Ramazan Topuz, şampiyonluk maçına çıkacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Topuz, “İçeri Çumraspor maçını kazanıp son haftaya bırakmadan şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz. Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak baskı kurmak istiyoruz. Niyetimiz karşılaşmadan galip ayrılmak ve son haftaya bırakmadan şampiyonluğumuzu ilan etmek” dedi.

SON HAFTAYA BIRAKMAK İSTEMİYORUZ

Selçuk Üniversitespor Teknik Sorumlusu Ramazan Topuz, “İçeri Çumraspor maçını kazanıp gelecek hafta ise Hilalspor ile prestij maçını çıkmak istiyoruz. Rakiplerimizin sıralamadaki yerine bakmaksızın tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. Kolay ya da zor rakip yok maçlar sahada oynanıyor ve sonuçlar belli olmuyor.  İ.Çumraspor, maçına hafta boyunca çok iyi hazırlandık. Takımımızda her şey olumlu gidiyor. Futbolcularımın morali motivasyonu üst düzeyde, galibiyeti alacağız” ifadelerini kullandı.

BİZE KARŞI FARKLI OYNUYORLAR

Topuz, “Ligi başından beri hep lider götürdük. Bir sezonda sıralamayı lider götürmek ne kadar keyifliyse bir o kadar da güç. Çünkü herkes liderle oynarken sahaya ekstra motivasyonla çıkıyor ve bizi epey zorluyorlar. İ.Çumraspor maçında da durum aynı olacak ama biz gerek yönetim, gerek teknik ekip gerekse futbolcular olarak şampiyonluğa inanmış bir durumdayız. Hep beraber takımımızı süper amatöre çıkaracağız bunun için buradayız” dedi.

İçeri Çumraspor ile Pazar günü saat 13:00’ de şampiyonluk maçına çıkacak olan Selçuk Üniveritespor’da eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

İLHAN ATLI

Editör: TE Bilişim