Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay yaz spor okullarını ziyaret etti. 20 tesiste çocuklara hizmet verdiklerini hatırlatan Altay, "14 branşta 5 bin 500 kayıtlı öğrencimiz sabah ve öğleden sonra seansları olmak üzere her branşta hizmet alıyorlar. Selçuklu'daki tüm çocuklarımızı spor yapmaya davet ediyoruz" dedi.

 

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Uluslararası Spor Salonu, Yazır Tenis Kortu ve Sancak Yüzme Havuzunda devam eden yaz spor okullarından eğitim alan sporcuları ziyaret etti. İlk olarak spor branşına bu yıl eklenen  tenis ve yüzme dallarından faydalanan minik sporcuları ziyaret eden Başkan Altay, daha sonra Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda yapılan tekvando, cimnastik, wushu,basketbol eğitimlerini izledi. Kulüp yöneticileri ve antrenörlerden çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Altay, minik sporcuların aileleri ile de sohbet etti.   

Selçuklu Belediyesi olarak Yaz Spor Okulları'na start verdiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay," 20 tesiste hizmet veriyoruz. Yeni yapmış olduğumuz tenis kortu yaz spor okulları ile hizmete açılmış oldu. 14 branşta 5 bin 500 kayıtlı öğrencimiz sabah ve öğleden sonra seansları olmak üzere her branşta hizmet alıyorlar. Selçuklu'daki tüm çocuklarımızı spor yapmaya davet ediyoruz" dedi.

YENİ BAĞLANAN MAHALLELERE DE

YAZ SPOR OKULU HİZMETİ BAŞLADI   

Selçuklu Belediyesi'nin sportif branşlarına tenis ve yüzme branşlarını da eklediğini ifade eden Başkan Altay, "Maalesef yüzme branşımızda kontenjanımız dolmuş durumda.  Ama diğer branşlarda kayıt almaya devam ediyoruz. Ayrıca yeni bağlanan beldelerimiz, şu anda mahalle olan Tepekent, Başarakavak ve Sızma ile birlikte Tatköy'de de bu yıl ilk kez yaz spor okulları açıyoruz. Bu mahallelerde de toplam 500 kayıtlı öğrencimiz var. Toplamda 5 bin 500 çocuğumuz Selçuklu da Yaz Spor Okulları'ndan faydalanıyor" dedi.

14 BRANŞTA EĞİTİM VERİLİYOR

Yaz Spor Okullarında bu yıl Basketbol, Futbol, Voleybol, Cimnastik, Tekvando, Karate, Kick-Boks, Wushu, Yüzme, Satranç, Judo, Hentbol, Güreş ve Tenis branşlarında eğitim veriliyor. 15 Haziran'da eğitime başlayan yaz spor okulları 29 Ağustos'ta sona erecek. Yaz spor okulunda 75 TL ücretle 10 hafta boyunca spor eğitimi veriliyor. Ayrıca 75 TL servis ücreti vererek toplamda 150 TL bedel ödeyerek 2,5 ay boyunca çocuklarımıza spor yapma imkanı sunuluyor. Kardeş indirimleriyle birlikte önemli bir fırsat sunuluyor.

SPOR SERVSİİ

Editör: TE Bilişim