Ligde son oynadığı maçta Tarsus İdman Yurdu’nu yenen ve uzun bir aranın ardından galibiyet alan Konya Anadolu Selçukspor’da moraller yerinde. Yeşil beyazlı ekip bu galibiyetin daha da önemli hale gelebilmesi için Karagümrük maçından da 3 puan ile ayrılmanın planları yapıyor. Yavru Kartal’da Teknik Direktör Alper Avcı, yaptığı açıklamalarda İstanbul ekibinin tecrübeli oyunculara sahip olduğunu ancak iç sahada taraftarın vereceği destek ile mücadeleyi kazanmak istediklerini söyledi.

İÇ SAHDA YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPACAĞIZ

Konya Anadolu Selçukspor’da Teknik Direktör Alper Avcı yaptığı açıklamalarda, Tarsus İdman Yurdu ve Karagümrük maçlarını değerlendirdi. Avcı, “Öncelikle Tarsus İdman Yurdu galibiyetinden dolayı oyuncularımızı kutluyorum. Aslında Şanlıurfa deplasmanında oynadığımız maçın bir benzerini yaşadık. O karşılaşmada hak etmediğimiz bir yenilgi almıştık bana göre. Fakat Tarsus İdman Yurdu maçında daha ciddi, daha isteklerimize cevap veren bir takım görüntüsü vardı sahada. Özellikle mücadele anlamında oyuncularımız üstün bir gayret gösterdiler. Galibiyetten dolayı onları kutluyorum. Tabii ki bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Karagümrük maçı bizim için büyük önem taşıyor. Rakibimiz tecrübeli oyuncuları kadrosunda barındırıyor. Şampiyonluk için ciddi yatırımlar yapmış bir ekip. Fakat daha önce söylediğimiz gibi kendi oyun planımızı sahaya yansıtabildiğimiz takdirde, ufak tefek eksiklerimizi gidererek maç oynadıkça daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Karagümrük maçı ile iç sahada yeni bir başlangıç yapacağımızı düşünüyorum. Galip geldiğimiz takdirde önümüzdeki süreçte daha farklı bir görüntü olacağını biliyorum. Bunu oyuncularımıza söyledik o yüzden bu maçı inşallah seyircimizin de desteğiyle kazanacağız” ifadelerini kullandı.

DEPLASMANDA OYNAR GİBİ OYNAMAK İSTEMİYORUZ

Son iki deplasman maçında sergilenen futbol ve alınan sonuçlar neticesinde futbolcularının özgüvenlerini yeniden kazandıklarını kaydeden Teknik Direktör Alper Avcı, “Oyuncularımızın özgüvenleri yerine geldi, inşallah iç sahada önemli bir galibiyet almak istiyoruz. Geride kalan süreçte çok fazla tribün desteği alamadık. Bundan sonra oynayacağımız maçlarda tribünlerde bu genç arkadaşlarımızı destekleyen futbolseverler olursa oynanan futbol daha güzel olacak, daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. İyi bir oyuncu grubuna sahibiz. Buradan Konyaspor’un geleceğinde forma giyecek oyuncular çıkacak. Biz yeter ki hep birlikte onlara gereken desteği verelim. Artık kendi sahamızda, deplasmanda oynar gibi oynamak istemiyoruz. İç sahada oynadığımızı oyuncularımıza hissettirelim” diyerek sözlerini tamamladı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim