Atiker Konyaspor’un pilot kulübü olan Anadolu Selçukspor’un başarılı teknik direktörü Mustafa Alper Avcı  yuvadan uçuyor. Başarılı bir sezon geçiren ve adından sıkça söz ettiren genç teknik adam için çeşitli tekliflerin olduğu iddia ediliyordu. Avcı’nın Spor Toto 1. Lig takımlarından biri ile masada olduğu ve anlaşmanın kısa sürede gerçekleşebileceği konuşuluyor. Anlaşma sağlanması durumunda Anadolu Selçukspor tarihinin en başarılı teknik ekibi kulüpten ayrılacak.

PLANLAMA SİL BAŞTAN

Atiker Konyaspor’da teknik direktör bilmecesi henüz çözülmezken bir darbe de Anadolu Selçukspor’dan geldi. Türkiye liglerinin en genç kadrosu ile başarılı bir sezon geçiren Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Mustafa Alper Avcı Spor Toto 1. Lig’e gidebilir. Genç teknik adam 1. Lig’in köklü kulüplerinden biri ile anlaşma aşamasında. Anlaşma sağlanırsa Anadolu Selçukspor’da planlama sil baştan yapılacak.

YARDIMCI HOCA OLARAK GELMİŞTİ

Dönemin teknik direktörü Cenk Özcan’ın yardımcısı olarak Konya’ya gelen Mustafa Alper Avcı, Cenk Özcan’ın ayrılmasının ardından takımın bayına geçmişti. Kalan haftalarda iyi bir performans sergileyen Avcı ile yola devam kararı çıkmıştı. Geride bıraktığımız sezonda  hem oyuncu transferi hem sportif başarı noktasında büyük mesafe kateden Alper Avcı önemli kulüplerin dikkatini çekmişti. Yetenekli hocanın ilerleyen yıllarda Konyaspor’un başına geçebileceği konuşuluyordu.

YUNUS ALTINBEYAZ

Editör: TE Bilişim