Avcı, galibiyetin güzel olduğunu ancak aynı şekilde devam etmeleri gerektiğini ifade etti

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligin 13.haftasında deplasmanda Tarsus İdman Yurdu’nu 2-0 mağlup etti ve aldığı 3 puan ile moral kazandı. Yavru Kartal’da Teknik Direktör Alper Avcı, alınan galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik ederken, maçın ardından kendilerini alkışlayan rakip taraftarlara da teşekkür etti. Avcı, “Daha büyük başarılara imza atacağınızdan eminim” ifadelerini kullandı.

ÖZVERİLİ BİR GRUP VAR

Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı yaptığı açıklamada, hafta içinde önemli çalışmalara yaptıklarını ifade ederek, “Geçen hafta deplasmanda oynadığımız Şanlıurfaspor maçında da aynı mücadeleyi ortaya koymuş, ancak bu mücadelenin karşılığını alamamıştık. Sahada çok iyi mücadele eden bir takım vardı. Yaklaşık bir haftadır takımla taktiksel ve fiziksel anlamda çalışma yapma imkanı bulduk, kendi düşünce yapımızı arkadaşlarımıza empoze etmeye çalıştık. Yaptığımız antrenmanlar ile eksiklerimizi en aza indirmeye çalıştık. İyi mücadele eden, özverili bir oyuncu grubumuz var. Lig sıralamasındaki yerimizin burası olmadığını onlarda biliyorlar” dedi.

TEKRAR MOTİVE OLMAK ÖNEMLİYDİ

Kötü gidişatın ardından yeniden moral kazanmak ve motive olmanın öneminden bahseden Alper Avcı, “Bu hafta da Tarsus İdman Yurdu deplasmanında doğru savunma anlamında önemli bir mücadele ortaya koyduk. Rakibe pozisyon vermedik. Kazandığımız toplarda özellikle ikinci ve üçüncü bölgede doğru hücumları yapmaya çalıştık. Net bir skor bulduk ve galip geldik. Son 20 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kaldık ama oyun disiplininden kopmadan, sonuç almayı başardık. Oyuncularımızın tekrar motive olması, bizim söylediklerimizi yerine getirip sahada hiçbir şeye kulak asmamaları bizim için önemliydi. Onlar işlerini çok iyi yaptılar. Alınan galibiyetten dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum, kutluyorum” şeklinde konuştu.

TARSUS TARAFTARINA TEŞEKKÜR

Üç puan almanın yanında bu galibiyetin devamının gelmesi gerektiğine değinen yeşil beyazlı takımın teknik direktörü Alper Avcı, “Tarsus deplasmanından galip dönmek güzeldi. Ancak daha güzel olanı rakip takım seyircilerinin maçtan sonra bizi alkışlar ile soyunma odasına göndermeleri oldu. Bu anlamda maçı izleyip alkışlayan futbolseverlere de teşekkür ediyorum. Bu davranış oyuncularımın özgüvenlerinin yerine gelmesi anlamında da önemli bir nokta idi. Karşılaşmanın ardından oyuncularıma da söyledim, evet aldığımız galibiyet önemli, sevindik ancak bu sadece bir başlangıç. Daha büyük başarılara imza atacağınızdan eminim” diyerek sözlerini noktaladı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim