Yavru Kartal’ın genç oyuncusu Alpay Cin, yaptığı değerlendirmede oynanacak iki maçın Play- Off için belirleyici olacağını ifade etti.

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçta 6 puan çıkardı. Son olarak iç sahada Kahramanmaraşspor’u konuk eden Yavru Kartal, bu maçta hakemin yanlış kararlarına maruz kalarak 3 puandan oldu. Anadolu Selçukspor’un genç oyuncularından Alpay Cin, Konya Yenigün Gazetesi’ne yaptığı açıklamalarda, Kahramanmaraşspor maçında 9 kişi kalmalarına rağmen galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirtti. Alpay, sezon sonunda Play – Off potası içinde yer almak istediklerini de sözlerine ekledi.

‘9 KİŞİYE RAĞMEN GALİBİYET KAÇIRDIK’

Yaptığı açıklamalarda ilk olarak Kahramanmaraşspor maçına değinen Alpay Cin, “Ligin ikinci yarısına iyi başladık henüz yenilgi yüzü görmedik. Bizim bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Lider Gümüşhanespor, Sakaryaspor ve Bandırmaspor gibi güçlü takımları devirdik. Son olarak Kahramanmaraşspor maçında 9 kişi kalmamıza rağmen çok net pozisyonları golle sonuçlandıramadık. O kırmızı kartlar olmasa biz bu maçtan da 3 puan alan taraf olacaktık. Sonuç olarak 9 kişi kalmamıza rağmen yenilmedik ve 1 puanı hanemize yazdırdık” ifadelerini kullandı.

‘ZORLU BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ’

Önlerinde zorlu iki maçın olduğunu belirten yeşil beyazlı takımın yetenekli oyuncusu Alpay, “Şimdi önümüzde Şanlıurfaspor maçı var. Çok zor bir maç olacak. Şanlıurfaspor, kendi seyircisi önünde çok iyi oynayan bir takım. Ama biz de maça çok iyi hazırlandık. Bu maçtan puan veya puanlar alacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Ardından da Nazilli Belediyespor maçı var o da zor bir maç olacaktır ama kendi sahamızda olmamız işimizi kolaylaştıracaktır. Bu 2 maçtan hedefimiz en az 4 puan çıkarmak” şeklinde konuştu.

‘PLAY – OFF OYNAMAYI ÇOK İSTİYORUZ’

Sezon sonunda ilk 5 içinde yer almak istediklerini ve bunun için önlerinde iki maçın belirleyici olacağını da belirten Alpay Cin, “Bu 2 maç bizim Play – Off şansımızı sürdürebilmemiz için çok önemli. Taraftarımız iç sahadaki maçlarda stadı doldursun ve bize desteklerini göstersinler. Onlara bu yolda çok ihtiyacımız var. Bizim bir hedefimiz var. O da ilk 5 içinde yer almak. Ligin en genç takımıyız ama Play – Off’u çok istiyoruz. Önceliğimiz Play – Off oynamak ve sonucunda şampiyon olup bir üst lige çıkmayı istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz. Arkadaşlarımızla sürekli konuşuyoruz. Herkes Play – Off oynayacağımıza inanıyor ve gücümüz, kalitemiz bunu gösteriyor. İnşallah rakiplerimizi geçerek üst sıralara yükselmek istiyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

VEYSEL KOÇ

Editör: TE Bilişim