Ali Turan, Jens Jonsson ve Fofana’nın sözleşme yenileme görüşmeleri sürüyor.

ALİ TURAN İLE 1 YIL DAHA

Uzun yıllardır Atiker Konyaspor forması giyen yaşına rağmen gençlere taş çıkartan performansı ile göz dolduran Ali Turan’ın sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyordu. Konyaspor yönetimi tecrübeli savunmacı ile masaya oturarak sözleşmesini 1 yıl daha uzatma kararı aldı. 

JENS JONSSON’UN 

SERBEST KALMASINA İZİN YOK

Geçtiğimiz sezon başında Konyaspor’a katılan Danimarkalı orta saha oyuncusu Jens Jonsson ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Oyuncunun bu sezon sonunda biten sözleşmesi Konyaspor tarafından uzatılacak. En az 2 yıllık olması beklenen yeni sözleşme ile birlikte genç oyuncunun sezon sonunda serbest kalmasının önüne geçilecek.

FOFANA’YA MADDE DÜZENLEMESİ

Geçen sezon devre arasında Konyaspor’un kadrosuna kattığı Fofana ise bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekmişti. 2019 yılında sona erecek sözleşmesinde ‘2 Milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi bulunan yetenekli oyuncu için Konyaspor yönetimi harekete geçti. Fofana’nın hem sözleşmesi uzatılacak hem de mevcut şartlarda düzenlemeye gidilerek sözkonusu madde kaldırılacak.

ALİ ÇAMDALI İÇİN BEKLEME KARARI

Geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan daha sonra teknik heyetin kararı ile yeniden takıma döndürülen Ali Çamdalı’nın da sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Diğer oyuncuların sözleşmelerini uzatmak için harekete geçen Konyaspor yönetimi Kaptan Çamdalı için ise bekleme kararı aldı. Son dönemde Ali Çamdalı ile ilgili konuların sürekli gündemde kalması nedeniyle sözleşme görüşmelerini erteleyen yönetimin, devre arasında kaptan Çamdalı ile masaya oturması bekleniyor.

YUNUS ALTINBEYAZ

Editör: TE Bilişim