1922 Konyaspor’un Gaziantep FK’dan kiraladığı ve 2 haftadır gol atma başarısı gösteren genç kanat oyuncusu Ali Ateş, takımın düşmeyeceğini belirtti. Gol atmasının kendisini mutlu ettiğini belirten Ali Ateş, “Bu çok mutluluk verici bir duygu inşallah ligde devam edeceğiz” dedi

Pendikspor ile 1-1 berabere kalan 1922 Konyaspor’da 3 haftada kazanılan 7 puanın mutluluğu yaşanıyor. Gümüşhane maçında oyuna sonradan giren ve 1 gol atan Ali Ateş, Pendik maçında da aynı duyguyu yaşadı. İlk yarının son bölümünde maça dahil olan genç oyuncu ilk yarı bitmeden takımına beraberliği getiren golü attı. Ali Ateş gol atması ve takıma puan kazandırması nedeniyle oldukça mutlu olduğunu söyledi.

BEKLEMEK G ÖRMEK LAZIM

Devre arasında Gaziantep FK’dan kiralanan Ali Ateş, "Bu takıma gelmeden önce takımın düşeceğine hiç inanmıyordum son sıralarda olsa da inanmıyordum. 2 haftadır gol atıyorum takıma puan ve puanlar kazandırıyorum. Bu çok mutluluk verici bir duygu inşallah ligde devam edeceğiz. Hissediyordum gol atacağımı. Hocalarım da sağolsunlar yine de şans verdiler. Bende sonuna kadar bu şansımı iyi kullanmak istiyorum. Birazda Allah yardım etti ve puan almayı becerdik. Her şeyin hayırlısı olsun şuan ne desek boş şuan bonservisim Gaziantepspor'da ama Konyaspor'da isterse hayırlısı kimsenin yapabilecek pek bir şeyi yok sezon sonu belemek ve görmek lazım” dedi.

2’DE 2 YAPTI

1922 Konyaspor’un Gazinantep Futbol Kulübünden kadrosuna dahil ettiği Ali Ateş 2. maçında 2. golünü attı.Genç oyuncu geçtiğimiz hafta Gümüşhane deplasmanında oyuna sonradan girmiş ve maçın skorunu belirleyen golü kaydetmişti. Ali Ateş Pendimkspor maçında da 40. dakikada Güray Gazioğlu’unun yerine oyuna dahil oldu ve 44. dakikada yeni maçın skorunu belirleyen golü kaydetti.

ALİ ATEŞ BİZİM KAZANCIMIZ OLDU

İkinci yarıya iyi başlayan 1922 Konyaspor Salih Eken ile çıktığı 3 maçta 7 puan toplayarak küme düşme hattından çıktı.  Karşılaşma sonrası konuşan teknik patron Salih Eken bir puanın iyi olduğunu söyledi  Eken,"Tabi bu maça çıkarken 3 puan üzerinde hesabımız vardı. Ama sonuçta Pendik takımı iyi bir takım. Bunlardan almış olduğumuz 1 puan bizim için çok iyi puan. Diğer sonuçlarda herhalde lehimize bitmiş galiba inşallah bu çemberden çıkıp ligde kalmayı hedefliyoruz amacımız bu. Biz bütün maçlarda oynadığımız bütün maçlardan puan almayı hedefliyoruz. Ya 1 olsun ya 3 olsun. Hedefimiz her maçtan kayıpsız puan almak. İnşallah bugünde 1 puan oldu buna da şükür. Rakipler güçlü rakipler bunlar Pendik takım iyi bir takım. Bugünkü şartlarda 1 puan da iyidir diyoruz. Ali Ateş iyi bir oyuncu bizim kazancımız oldu. Tabi onunda etkisi var kendi özelliklerini kullandığı zaman bize katkıları çok oluyor" ifade etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim