Anadolu’nun Hükümdarı tarihinin en önemli maçına çıkıyor. İlk kez kupada finale yükselen Kartal, bugün İstanbul Başakşehir ile finalde karşılaşacak. Saat 21.30’da başlayacak karşılaşma Yeni Eskişehir Stadı’nda oynanacak ve hakem Fırat Aydınus tarafından yönetilecek

Ziraat Türkiye Kupası’nda final heyecanı. Temsilcimiz Atiker Konyaspor tarihinde ilk kez  yükseldiği finalde bugün İstanbul Başakşehir takımı ile karşı karşıya gelecek. Eskişehir Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 21.30’da başlayacak ve hakem Fırat Aydınus tarafından yönetilecek.

HAKEM AYDINUS

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Atiker Konyaspor ile Medipol Başakşehir arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek olan Fırat Aydınus, bu sezon görev aldığı kritik maçlarla dikkat çekiyor. Aydınus, bu sezon Atiker Konyaspor'un 3, Medipol Başakşehir'in de 1 maçında görev aldı. 43 yaşındaki hakemin yönettiği karşılaşmalarda Konyaspor 2 galibiyet, 1 beraberlik alırken, Başakşehir ise Fırat Aydınus yönetiminde çıktığı tek maçta sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

KARTAL İLK PEŞİNDE

Ligde üçüncülük, Avrupa Ligi derken tarihinin en başarılı dönemini geçiren temsilcimiz Atiker Konyaspor, bu başarısını bir de kupa ile taçlandırmak istiyor. Tarihinin en önemli maçına çıkacak olan Anadolu Kartalı, eğer kazanırsa Avrupa Ligi’ne yine gruplardan katılacak ve ülkemizi temsil etme fırsatı yakalayacak.

Öte yandan Eskişehir’de oynanacak zorlu maça Konyaspor taraftarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Biletleri satışa çıkar çıkmaz bitiren yeşil beyazlı renklere gönül verenler, bugün sabah saatlerinden itibaren Eskişehir’e akın edecek.

KOCAMAN EFSANELERİ YAKALAYACAK

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası'nın finalinde bugün Medipol Başakşehir karşısında takımını zafere taşıması durumunda bu kupayı en fazla kazanan 3 teknik adamdan biri olacak. Konya ekibinin tecrübeli çalıştırıcısı Aykut Kocaman, 55. kez düzenlenen Türkiye Kupası'nın tarihine geçmeyi hedefliyor. Fenerbahçe'nin başında 2012 ve 2013 yıllarında Türkiye Kupası'nı kazanan Kocaman, 3. defa kupa mutluluğunu yaşamak için Atiker Konyaspor'un başında sahaya çıkacak. Kocaman, takımını kupaya taşıması durumunda, daha önce Türkiye Kupası'nı üçer defayla en fazla kazanan efsane teknik direktörler Ahmet Suat Özyazıcı ile Gündüz Kılıç'ı yakalayacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim