Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor’da hafta sonu oynanacak Antalyaspor maçı hazırlıkları sürüyor. Yükselişini sürdürmek isteyen Anadolu Kartalı zorlu maçta taraftar desteği bekliyor. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Atiker Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, taraftar desteği ile Antalyaspor’u yenmek istediklerini belirtti. 

KAZANMAYI BİLDİK

Erzurumspor maçını değerlendiren İkinci Başkan Selçuk Aksoy, “Hepinizi bildiği gibi ikinci yarının açılış maçını zor saha ve hava şartları altında oynadık. Erzurumspor’un ligdeki durumu itibari ile de maça ekstra konsantrasyonla çıktılar. Bizim de ikinci yarıya iyi başlamamız gerekiyordu. Zor şartlar altında da olsa bizim için sevindirici bir sonuç oldu. Kazanmayı bildik” dedi.

GALİBİYETLERE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Pazar günü oynanacak Antalyaspor maçını da değerlendiren Aksoy, “Umuyorum ligin devamında da bu performansımız devam eder. İnşallah önümüzdeki hafta oynayacağımız Antalyaspor maçını da kazanırız. İyi bir kap dönemi geçirdik. Erzurumspor maçını kazandık. Şimdi Antalyaspor ve Bursaspor maçı var. Hedeflerimiz doğrultusunda galibiyetler ve puanlarla devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

TARAFTARA ÇAĞRI

Takımın son durumu hakkında bilgi veren Selçuk Aksoy taraftara da çağrıda bulundu. Aksoy “Hurtado’nun durumu malum. Oynanan son hazırlık maçında sakatlanmıştı. Bu hafta Jens Jonsson’un bir sakatlığı görünüyor. Bunlar dışında takımın genel durumu iyi. İnşallah Antalyaspor maçına bu hava yansıyacak. Buradan taraftarlarımızı da bu maça davet ediyorum. İnşallah iyi bir taraftar desteği ve ambiyansla 3 puan alacağız” diye konuştu.

İşte Selçuk Aksoy’un açıklamalarının tamamı;

TRANSFER TAMAMLADIK

Transferde planlarımız dahilinde hareket ettik. Ekstra bir durum olmadığı takdirde bizim için transfer bitmiş durumda. Ama son güne kadar ne olacağı belli olmaz. Kulübün menfaatleri doğrultusunda bir şey olursa bir transfer gerçekleşebilir. Ya da ters bir durum olarsa böyle bir adım atarız. Şuanda planlanan ve öngördüğümüz bir transfer yok. 

YATABARE BİZİMLE

Erzurumspor’un Yatabare konusunda bir teklifi oldu ancak biz açıkçası bu teklifi pek değerlendirmedik. Çünkü Yatabare 2 forvetimizden bir tanesi. Lig de başlamış durumda. Bu nedenle pek düşünmedik. Yatabare takımımızda devam edecek. 

YUNUS ALTINBEYAZ/MUHAMMED SAYDAM

Editör: TE Bilişim