Ligde Akşehirspor ve Sarayönü Belediyespor oynadığı karşılaşmalardan 3 puan ile ayrılırken, Karapınar Belediyespor deplasmanda mağlup oldu.

AKŞEHİR’İN LİDERLİK AŞKI

BAL 6. Grup’ta lider Kırıkkale’nin 2 puan gerisinde yer alan Konya ekibi Akşehirspor, deplasman Karaman Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Güçlü rakibine karşı üstün bir oyun oynayan kırmızı beyazlılar, mücadeleden 3-2 galip ayrılarak takibini sürdürdü. Akşehirspor, bu galibiyet ile puanını 38 yaparken, kendi sahasında Yeniçağa’yı  1-0 yenen Kırıkkale Büyük Anadolu Spor, 40 puana ulaşarak liderliğini devam ettirdi. Akşehirspor, ligin 19.haftasını BAY geçecek. Lider Kırıkkale ise Anadolu Üniversitesi deplasmanına gidecek.

SARAYÖNÜ’DEN FARKLI GALİBİYET

Ligin 17.haftasında Konya ekiplerinden Sarayönü Belediyespor, 1926 Polatlı Belediye’yi konuk etti. Rahat bir oyun çıkaran yeşil siyahlılar, müsabakadan 4-0 galip ayrıldı. Ligde inişli çıkışlı bir grafik ortaya koyan Konya ekibi, puanını 18’e yükseltti. Konya ekibinin ligde bir maç eksiği buluyor. Temsilcimiz, ligde bir sonraki hafta Keçiören Gücü Bağlum Spor’a konuk olacak.  BAL 6. Grup’taki bir diğer Konya ekibi Karapınar Belediyespor ise dün Ankara DSİ’ye konuk oldu. Yeşil siyahlılar maçtan 2-1 mağlup ayrılarak kötü gidişatını sürdürdü. Ligin 18.haftasında Çubuk Spor’u konuk edecek olan Karapınar, 13 puanda kaldı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim