Kırmızı beyazlı takım, 3.kademe maçında Ağrı 1970 Spor ile karşı karşıya gelecek. Play – Off mücadelesi yarın (18 Mayıs) Gaziantep’te oynanacak ve 15.00’te başlayacak.

İLK MAÇTA İSTEDİĞİNİ ALAMADI

Akşehirspor, Play – Off müsabakalarında ilk olarak 1.kademe maçında 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaştı. Kazananın 3. Lig’e çıkacağı maçta kırmızı beyazlı takım, ilk 90 dakikanın son bölümlerine 1-0 önde girmesine rağmen uzatma anlarında penaltıdan bir gol yedi. 15’er dakikalık iki uzatma bölümünde de gol sesi çıkmayınca penaltı atışlarına gidildi. Konya ekibi, penaltı atışlarında 7-6 yenilerek ilk şansını değerlendiremedi. 68 Aksaray Belediyespor 3. Lig’e yükseldi.

İlk maçında yenilmesine rağmen 3. Lig’e çıkma şansı devam eden Akşehirspor, 2.kademe mücadelesinde Yozgatspor ile karşılaştı. Bu maçta da 120 dakika boyunca gol sesi çıkmadı ve yine penaltı atışlarına gidildi. Akşehirspor bu karşılaşmada da 6-5 yenildi ve 3. Lig’e çıkan takım Yozgatpor oldu.

SON 1 ŞANSI KALDI

Konya ekibi Akşehirspor, 3. Lig’e çıkmak için son şansını iyi değerlendirmek istiyor. Kırmızı beyazlılar 3.kademe maçında Ağrı 1970 Spor ile karşılaşacak. Bu maçı kazanan takım 3. Lig’e yükselecek. Kaybeden takım ise Bölgesel Amatör Ligi’nde kalacak. Akşehirspor ile Ağrı arasında oynanacak olan mücadele yarın 15.00’te Gaziantepspor Stadyumu’nda başlayacak. Karşılaşmayı Hasan Avcı yönetecek. Kritik maçta Akşehirspor taraftarı takımını yalnız bırakmayacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim