Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup’ta ikinci yarı maçları oynandı. Temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor haftayı BAY geçerken, lider Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’un puan kaybettiği haftada Çubuk Spor’u yenen Akşehirspor büyük avantaj sağladı. Bir diğer Konya ekibi Karapınar Belediyespor ise kendi sahasında mağlup oldu.

AKŞEHİR EVİNDE KAZANDI

BAL’da ligin ikinci yarısı başladı. Şampiyonluk mücadelesi veren Akşehirspor, 14.hafta maçında Çubuk Spor’u konuk etti. Güçlü rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan kırmızı beyazlılar, karşılaşmada 3-1 galip ayrıldı. Konya ekibinin gollerinin Ali Kireş (2) ve Orhan Yüksel kaydetti. Bu galibiyet ile puanını 31 yapan Akşehirspor, liderliğe ortak oldu. Ligin zirvesinde bulunan Kırıkkale Büyük Anadolu Spor, Keçiören Belediyesi Bağlum Spor ile 0-0 berabere kalarak puanını 31 yaptı. Temsilcimiz Akşehirspor, ligde bir sonraki hafta Sandıklıspor deplasmanına gidecek. Rakibinin puan kaybetmesi ile şampiyonluk şansı artan kırmızı beyazlılar, Sandıklı’yı da mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

KARAPINAR MAĞLUBİYET İLE BAŞLADI

Ligin ikinci yarısının ilk maçında Konya ekiplerinden Karapınar Belediyespor, ligde sadece 1 galibiyeti bulunan Yeniçağa’yı konuk etti. Kötü bir performans sergileyen yeşil siyahlılar karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı. Karapınar, 13 puanda kalırken Yeniçağa puanını 8’e yükseltti. Ligdeki diğer Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor ise haftayı BAY geçti. Yeşil siyahlılar 15.hafta maçında Karaman Belediyespor’u konuk ederek ikinci yarıya başlayacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim