Bölgesel Amatör Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Konya ekiplerinden Akşehirspor, ligde oynadığı son 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Kırmızı beyazlı takım üst sıralarda puan farkını 4’e indirirken, gözünü zirveye dikti

Üç Konya ekibinin yer aldığı Bölgesel Amatör Ligi 7. Grup’ta 9.hafta maçları oynandı. Konya ekiplerinden Akşehirspor, kendi evinde kazanarak üst sıralara bir adım daha yaklaşırken, Sarayönü Belediyespor ve Ereğlispor, düşüşünü sürdürdü. Ligde bu haftaya kadar lider olan Manavgat Belediyespor, Yatağanspor’a deplasmanda yenilerek liderliği Kestel Spor’a bıraktı. BAL 7. Grup 10.hafta maçında Akşehirspor, Karaman Belediyespor’u konuk edecek.

AKŞEHİR, ADIM ADIM YÜKSELİYOR

Lige istediği gibi başlayamayan ancak son haftalarda aldığı galibiyetler ile seri oluşturan Akşehirspor, 9.hafta maçında Denizli temsilcisi Çal Belediyespor’u konuk etti. Alt sıralarda bulunan rakibi karşısında rahat bir galibiyet alan kırmızı beyazlı takım, 3-0 kazanarak puanını 15 yaptı. Ligdeki 4.galibiyetini alan Akşehirspor, Manavgat Belediyespor’un puan kaybetmesi ile zirve ile puan farkını 4’e indirdi. Akşehirspor, geçtiğimiz sezon yaşadığı şampiyonluğu tekrarlayarak bu sefer 3. Lig’e yükselmek istiyor.

SARAYÖNÜ GALİBİYETE HASRET KALDI

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve aldığı iki galibiyetle moral bulan temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, iyi gidişatın devamını getiremedi. Yeşil siyahlı takım, bu hafta deplasmanda Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gençlik ve Spor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak galibiyet hasretini 6 maça çıkardı. Konya ekibi ligde 9 hafta sonunda aldığı 2 galibiyet 3 beraberlik ile 9 puanla 9.sırada kaldı. Temsilcimiz, ligin 10.hafta maçında lider Kestel Spor’u konuk edecek.

EREĞLİ YİNE MAĞLUP OLDU

Bu sezon maddi sıkıntılar ile boğuşan ve istikrar yakalayamayan yeşil beyazlı temsilcimiz Ereğlispor, ligin 9.hafta maçında Karaman deplasmanına gitti. Konya ekibi, bu maçtan 1-0 yenilgi ile ayrılarak galibiyet hasretini sürdürdü. Temsilcimiz ligde aldığı tek mağlubiyet ile 5 puanda kaldı ve alt sıralarda kaldı. Konya Ereğlispor, 10.hafta maçında Bucak Belediye Oğuzhanspor deplasmanında 3 puan arayacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim