Ligde son haftalarda istediği sonuçları alamayan mavi beyazlılar, rakibine 73-76 mağlup oldu. Play – Off maçları öncesi moral arayan temsilcimiz şansını değerlendiremedi

Mavi beyazlı temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, mağlubiyet serisini sürdürüyor. Play – Off maçlarına hazırlanan temsilcimiz, ligde istediği sonuçlar alamıyor. Son üç lig maçında yenilen Selçuklu Belediyespor, iç sahada oynadığı İstanbulspor’a da yenilerek mağlubiyet serisini 4’e çıkardı. İlk yarısı 36-38 İstanbulspor’un galibiyeti ile biten maçın sonucu 73-76 oldu. Selçuklu Belediyespor bu karşılaşma ile ligdeki 11.yenilgisini aldı. Mavi beyazlılar, Play – Off öncesi moral kaybetti.

SELÇUKLU İLK YARIDA ETKİSİZDİ

Son üç maçından yenilgi ile ayrılan Selçuklu Belediyespor, İstanbulspor maçına galibiyet parolası ile başladı ancak istediği sonucu alamadı. Maçın ilk dakikalarından itibaren başa baş giden mücadelenin ilk periyotunda 17-18 İstanbulspor üstünlüğü vardı. İkinci 10 dakikalık bölümde rakibine karşı üstün olmak isteyen mavi beyazlılar, istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Hücum anlamında etkisiz kalan Selçuklu Belediyespor, ilk yarıyı 36-38 geride kapattı.

ÖNE GEÇMEYİ BAŞARAMADI

Karşılaşmanın ikinci yarısında öne geçmek isteyen Selçuklu Belediyespor, bunu başaramadı ve etkisiz oyununu bu yarıda sürdürdü. Will, Fran ve İzzet gibi önemli isimler ile yüklenen mavi beyazlılar, hücumlardan başarısız döndü. İkinci yarıda rakibine karşı savunmada ve hücumda etkili olan İstanbulspor mücadeleyi 73-76 kazanmayı başardı. Ligde 16.galibiyetini alan İstanbul ekibi, Play – Off potasındaki yerini korudu. Selçuklu Belediyespor ise Play – Off maçları öncesinde moral kaybetti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim