Spor Toto Süper Lig ve Avrupa Ligi temsilcimiz Atiker Konyaspor yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da yaptığı kamp ile devam ediyor.

İkinci etap kampı için Avusturya’da bulunan Atiker Konyaspor, dün sabah saatlerinde yaptığı çalışma ile hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmanda iki gruba ayrılan oyuncular dönüşümlü olarak topla pas ve driplin çalışması ile CORE ısınma ve denge çalışması yaptı.

AKÇAY TAKIMA ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Yoğun bir şekilde devam eden kamp çalışmalarındaki oyuncuların performansı teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Sık sık oyuncuları ile sohbet eden ve antrenman sırasında sürekli uyarılarda bulunan Mustafa Reşit Akçay, dünkü antrenmanda oyuncularına övgüler yağdırdı. Futbolcuların kamp performansından memnun olan Akçay, antrenman sırasında “Bugüne kadar çalıştığım tüm takımlar dahil ben bu kadar heyecanlı bu kadar istekli bir takım görmedim. İsteklerime karşı bu kadar duyarlı hareket eden bir takım görmedim. O zaman bunun karşılığını alalım. Asla kontrolü ve aklı kaybetmeyelim. Bu sizi üstün kılacaktır” ifadelerini kullanarak oyuncularını motive etti.

DEMBA BA PAHALI GELDİ

Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Atiker Konyaspor yönetimi taraftarı coşturmak istiyor. Başkan Ahmet Şan ve futbol komitesinin büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü stoper ve santrafor transferleri için her gün yeni bir isim ortaya atılırken, ünlü golcü Demba Ba’nın Konyaspor’un transfer hedeflerinden biri olduğu iddia edilmişti. Ancak yıldız oyuncunun yıllık 3 milyon Euro’yu bulan maliyeti Konyaspor’un gözünü korkuttu. Yönetimin farklı isimlerle temasını sürdürdüğü gelen bilgiler arasında.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim