Ligde kötü gidişatına Sakaryaspor ile oynanan 12.hafta maçında sonra veren Konya Anadolu Selçukspor, 8 hafta sonra 3 puan alarak moral kazandı. Ligin güçlü takımlarından Sakaryaspor’a karşı büyük efor sarf eden ve karşılaşmadan galip ayrılan yeşil beyazlı takımda Kulüp Başkanı Mehmet Güney, takım kaptanı Ahmet Önay ve santrafor oyuncusu Seddar Karaman yaptığı açıklamalarda çok mutlu olduklarını belirtti.

‘MAÇI KAZANMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPTIK’ 

Son oynadıkları karşılaşmalarda istedikleri sonuçları alamadıklarını hatırlatan Seddar Karaman, “Aslında oynadığımız tüm maçlarda iyi mücadele etmiştik, ama sonuç alamamıştık. Son bir hafta içerisinde hocalarımız ve takım arkadaşlarımla birlikte çok iyi konsantre olduk. Birbirimize söz verdik. Sahada da görmüş olduğunuz gibi mücadelemizi 90+8’inci dakikaya kadar gösterdik. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Son düdük çalana kadar hocalarım, takım arkadaşlarım, taraftarlarımız, yönetimimiz, hepimiz bir olduk birlik olduk. Bu maçı kazanabilmek adına ne gerekiyorsa yaptık. İşte biz buyuz, sezon sonuna kadar aynı mücadeleye devam edeceğiz ve sezonu en iyi noktada bitireceğimize inanıyorum” şeklinde görüş bildirdi.

‘İSTEDİĞİMİZ ZAMAN HER ŞEYİ YAPABİLİRİZ’

Konya Anadolu Selçukspor’da takım kaptanı Ahmet Önay ise açıklamasında, “Geride kalan sekiz haftada şansız bir dönem yaşadık.  Galibiyet alamamıştık. Artık bunları geride bırakmak istiyorduk. Maç haftasında Sakaryaspor maçının önemini konuştuk hep arkadaşlarımızla. Bunu kazanabilmek adına çok çalıştık,  hazırlıklarımızı kazanmak adına yaptık. Çok şükür takım arkadaşlarım bugün ellerinden gelen gayreti göstererek kazanmayı sağlayacak mücadeleyi sahaya yansıttılar. Çok şükür sahada çok iyi mücadele gösterdik, üç puanla ayrıldık çok mutluyum. Evet biz sahada bu şekilde mücadele edersek, birlik beraberlik gösterirsek, bizi hiç kimse yenemez. Bu gücümüz var bu kalitede takımımız var. İstediğim zaman her şeyi yapabileceğimizi Sakaryaspor karşısında da gösterdik” ifadelerini kullandı.

‘KAZANDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ’

Sakaryaspor karşılaşmasını kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirten Kulüp Başkanı Mehmet Güney, “Konya'da bu gün önemli başarıya imza attık. Maç öncesi atmosferde bunu gösterdi. Konyaspor'un alt yapısı olarak ne olduğumuzu sahada gösterdik. Bundan sonraki karşılaşmalarda daha da başarılı sonuçlar olacağımıza inanmaktayız. Asıl hedefimizi biliyorsunuz, birkaç futbolcu kardeşimizi  A takımımıza hazırlayabilirsek bizim için ne mutlu, bunun için çalışıyoruz. Biz Konya'yı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün Sakaryaspor gibi güçlü bir rakip karşısında kazandığımız için de çok mutluyuz. Genç bir kadromuz var ve bu genç kadroyla ligde en iyi şekilde mücadelemizi sürdürmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim