Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 31.hafta maçında Fatih Karagümrük’e deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Bu sonucun ardından düşme hattındaki yerinden çıkamayan Yavru Kartal, 32.hafta maçında ligin son sırasında bulunan Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, Darıca maçında tüm hesapları galibiyet üzerine yaptıklarını belirtti.

RAKİP KÜÇÜK HATALARDAN FAYDALANDI

İlk olarak Fatih Karagümrük ile deplasmanda oynanan karşılaşmayı değerlendiren Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, “Deplasmanda güçlü bir rakiple oynadık. Ciddi anlamda beraberliği hak eden bir oyun sergiledik. Yenilmeyi hak etmedik. Rakibimiz isim isim olarak bakıldığı zaman çok güçlü oyunculara sahip. Takım olarak da bu ligin üzerinde bir kadro yapısına sahip. Ayrıca bu maça da büyük önem vermişler, bizimle oynayacakları maçı çok önemsemişler. Karşılaşmaya çok iyi başladık. Attığımız gol ile skor olarak öne geçmeyi de başardık. Skoru korumak adına yapmış olduğumuz mücadele çok iyiydi. Ancak karşı tarafın yetenekli oyuncuları yaptığımız küçük hatalardan faydalandılar” dedi.

LİGDE KALACAĞIMIZA İNANIYORUM

Kendilerinin kaybettiği haftada düşme potasında bulunan rakiplerinin de yenildiğini ifade eden ve tek tesellilerinin bu olduğunu dile getiren Baysangur, ligde kalacaklarına inandığını söyleyerek, “Genel anlamda takım bütünlüğünün, mücadele gücümüzün böyle bir rakibe karşı üstün seviyede olduğunu söylememiz gerekli. Oynadığımız oyunun karşılığını alamamak bizi üzdü. Bu oyunun karşılığı en azından bir puan olmalıydı. Başta da söylediğim gibi ön plana çıkan bazı oyuncular bu eşitliği bozdu. Bu haftanın sevinilecek tek tarafı rakiplerimizin de puan kaybetmiş olması. Tek tesellimiz bu oldu. Son üç haftaya giriliyor artık. Bu ekip böyle devam ederse, takım bütünlüğü ile oynadığımız futbolu diğer maçlara yansıtabilirsek ligde kalacağımıza kesinlikle inanıyorum” ifade etti.

RAKİBİ KÜÇÜMSEMEYECEĞİZ

Son olarak ligin 32.haftasında oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği maçında değinen Abdurrahman Baysangur, “Önümüzdeki hafta sonunda kendi sahamızda Darıca Gençlerbirliği ile oynayacağız. Bu maçı kâğıt üzerinde herkes garanti gibi görüyor. Ama hiçbir zaman rakibi küçümsememeliyiz. Aynı ciddiyetle hazırlanmamız gerekiyor. Elbette tüm hesaplarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz, kazanmak için oynayacağız. Üç puanı aldığımız zaman rakiplerin de kaybetmesi durumunda düşme hattının üzerine çıkacağız. Kırmızı çizginin üzerinde yer almak bizi moral olarak daha da güçlü kılacak. Bu sınırı geçtiğimizde son iki maçımızı da daha güvenli oynayacağımızı biliyoruz. Sevenlerimizden son üç maçta destek bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim