Sarayönü Belediyespor'un Fildişili yıldızı Serge Abaka takımda kaldı. PTT 1. Lig takımlarının listesinde olduğu iddia edilen yıldız oyuncuyu Sarayönü'de tutmayı başaran yönetim dış transferde de önemli hamleler yapmaya hazırlanıyor. Yeşil-siyahlılarda hedef bir çok kez kapısından dönülen 3. lig

 

Bölgesel Amatör Ligi'ndeki temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor'un Fildişi Sahilli yıldızı Serge Alain Abaka 1 yıl daha yeşil-siyahlı formayı terletecek. Geldiği günden bu yana taraftarın sevgilisi haline gelen Fildişi Sahilli oyuncu ligdeki performansıyla da dikkatleri üzerine çekmişti. Attığı gollerle takımı sırtlayan isim haline gelen oyunu geçtiğimiz sezon 11 gol atarak Sarayönü Belediyespor'un en golcü oyuncusu oldu. Genç oyuncu Yeşil – Siyahlı ekibin Karapınar Belediyespor ile oynadığı play-out maçında 1 gol atarak takımını ipten almıştı. Oynadığı futbol ve sempatik tavırlarıyla herkesin sevgisini kazanan Serge Alain Abaka'ya PTT 1. Ligi'nden bile talipler olduğu biliniyordu.

SARAYÖNÜ YÖNETİMİ MUTLU

Serge Alain Abaka'nın bir sezon daha takımda kalacak olması Sarayönü Belediyespor yönetimini oldukça memnun etti. Geçen sezon gösterdiği performansla üst liglerden birçok takımın kanca taktığı genç yetenek Sarayönü yönetimini korkutmuştu. Ligin bitmesiyle girişimlerine başlayan yönetimin, Abaka'yı takımda tutmak için bütün şartları zorladığı öğrenildi.  Öte yandan iç transferde çalışmalarını sürdüren Sarayönü Belediyespor, diğer orta saha oyuncusu Mustafa Baştin ile de sözleşme yeniledi. 1992 doğumlu futbolcu geçen sezon 26 maçta görev yaparak istikrarlı bir tablo çizmişti. Geçtiğimiz sezon takıma kazandırılan oyuncu Çatalhüyük Çumra Belediyespor'dan transfer edilmişti.

TRANSFER HIZ KAZANDI

Menajerliğe Niyazi Kart'ı teknik direktörlüğe Ahmet Kök'ü getiren Sarayönü yönetimi iç transfere de hızlı başladı. Serge Alain Abaka ve Mustafa Baştin ile sözleşme yenileyen Yeşil – Siyahlılar, takımda kalması düşünülen diğer oyuncularla da en kısa sürede sözleşme imzalayacak. Geçen seneki kadroyu bozmadan takviyelerle yola devam etmek isteyen Sarayönü, transfer çalışmalarını bir an önce tamamlayarak yeni sezona hazır başlamak istiyor.

DIŞ TRANSFERDE ÜÇ İSİM

Gelecek sezonun hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Bölgesel Amatör Ligi'ndeki temsilcimiz Sarayönü Belediyespor, dış transferi de bir an önce noktalamanın peşinde. Dış transferde 3 oyuncuyla görüşüldüğü ve birkaç gün içerisinde masaya oturulacağı gelen bilgiler arasında. Fildişi Sahilli oyuncusunu takımda tutan ve diğer oyuncularla da önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacak olan Sarayönü yönetimi görüşülen oyuncularla bir an önce sözleşme imzalayarak hazırlıklara başlayacak. İddialı bir kadro kurmanın peşinde olan Sarayönü Belediyespor, gözünü 3. Lig'e dikti.

MUHAMMED SAYDAM

Editör: TE Bilişim