Ligin 32.haftası dün oynanan 3 karşılaşma ile başlarken, 6 takım haftanın açılış gününde sahne aldı. Temsilcimiz Torku Konyaspor'un yarın yeşil sahaya çıkmaya hazırlandığı 32.haftada bugün 4 kritik karşılaşma oynanacak. 

3 EKİP AVRUPA AŞKINA SAHADA

Günün ilk karşılaşmasında Avrupa hayalleri kuran İstanbul Başakşehir, Kayseri Erciyespor ile karşı karşıya gelecek. Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak olan bu kritik karşılaşma saat 13:00'te başlayacak.

Günün bir diğer önemli maçında ise Bursaspor evinde ligin orta sıralarında yer alan ve herhangi bir hedefi olmayan Gaziantepspor ile kozlarını paylaşacak. Ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren bu karşılaşmanın başlama saati ise 15:00.

Avrupa yolunda mücadele eden bir başka ekip Trabzonspor'da bugün sahne alacak. Geçen hafta Bursaspor'dan çok kritik bir 3 puan alarak, Avrupa yolunda Bursaspor'un önüne geçen ve hedefine 1 adım daha yaklaşan Trabzonspor, bugün deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek.bu zorlu maç ise saat 16:00'da start alacak.

GÜNÜN SON KARŞILAŞMASI MERSİN'DE

Günü son maçında ise Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu deplasmanına çıkacak. Geçen hafta yaşadığı kayıp ile önemli bir kan kaybı yaşayan Fenerbahçe, deplasmanda karşı karşıya geleceği rakibi karşısında olası bir puan kaybı yaşayıp, yarışa havlu atmak istemiyor. Son haftaya kadar umutlarını korumak isteyen Sarı-Lacivertliler, zorlu Mersin deplasmanında istediğini alıp, yoluna bakmak istiyor. Bu kritik karşılaşma ise saat 20:00 başlayacak.

HAFTANIN KAPANIŞI ANKARA VE RİZE'DE

32.haftanın kapanışı ise Ankara ve Rize'de oynanacak olan maçlar ile olacak. Temsilcimiz Konyaspor, Ankara'da Beşiktaş önünde puan yada puanlar ile ayrılmak isterken, Ege temsilcisi Akhisar Belediye ise Rize deplasmanında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. 32.haftanın kapanış karşılaşmaları olan bu 2 maçta yarın saat 20:00'de başlayacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim