Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Konyaspor’da taraftarın başlattığı ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın genelleşmesini sağladığı forma kampanyasına ilgi yoğun oldu. 3 günde 30 bin forma satıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay 10 bin forma ile kampanya destek verdi

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Konyaspor’da yeni sezon öncesi güzel gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Konyasporlu taraftarların Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı forma almaya davet etmesi ile başlayan kampanya beklenilenin üstünde rakamlara ulaştı. 3 günlük süreçte 30 bin forma satılırken Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay 10 forma alarak kampanyaya büyük destek verdi.

BAŞKAN ALKIŞ ALDI

Kampanyanın ilk gününde Konyaspor yönetiminin davetine rağmen sessiz kalan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, taraftarın sitemi ile karşılaşmıştı. Başkan Altay’ın sessizliğinin sebebi daha sonra ortaya çıktı. Herkes ortalama sayıda bir forma ile kampanyaya katılım beklerken Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay her zaman olduğu gibi Konyaspor’un yanında olduğunu gösterdi ve 10 forma ile kampanyaya katıldı.

Altay yaptığı açıklamada, “Konyaspor taraftarımızın başlattığı kampanyaya 10.000 forma ile destek oluyorum. Ziyaretlerimde çocuklarımıza forma hediye etme geleneğimi sürdüreceğim Taraftarımız, şehrimiz ve takımımız Size inanıyoruz” dedi.

ODALARDAN 15 BİN FORMA

Konyaspor  Hilmi Kulluk, Başkanvekili Celalettin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Mustafa Aydınalp, Asbaşkan Bünyamin Sarıtaş, Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Kunduracı, Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın himayesinde Konyaspor gündemli toplandı.

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın öncülüğünde gerçekleşen toplantıda Konyaspor’un mevcut durumu ve son gelişmeler ele alındı. Samimi bir havada geçen görüşmelerin sonunda Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası için özel olarak üretilecek 100 TL değerinde 15 bin forma ile Konyaspor'a katkı sağlaması karara bağlandı.

Vali Cüneyit Orhan Toprak'ın gayretleriyle bir araya gelen yönetim kurulu ve oda başkanları toplantının ardından Konya'nın en büyük markası haline gelen Konyaspor için her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını ifade ettiler.

HER KESİMDEN DESTEK

Konyaspor taraftarının başlattığı forma kampanyasına her kesimden destek yağdı. Siyasiler, Bürokratlar, iş adamları ve sporcular Konyaspor forma kampanyası için adeta seferber oldu. Önümüzdeki günlerde rakamın daha da artması bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim