İttifak Holding Konyaspor’un Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarına deplasman sponsoru bulundu. Konya’nın önemli işadamları Yusuf Genç, Kamil Büyükateşli ve Mümtaz Kulluk Konyaspor’un İstanbul deplasmanlarına sponsor oldu.

Konu ile ilgili Konyaspor’dan yapılan açıklamada, “İttifak Holding Konyaspor’umuzun İstanbul’da oynayacağı Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarının deplasman masraflarını şehrimizin gelişimine ve ekonomisine katma değer sağlayan 3 değerli iş insanı üstlendi.

Bu hafta sonu Kasımpaşa SK ile deplasmanda oynayacağımız müsabakanın masraflarını geçmiş dönem yönetim kurullarında önemli görevlerin sorumluluğunu almış, Konyaspor camiasının sevilen isimlerinden As Başkanımız Mustafa Genç’in babası, Konyaspor Disiplin Kurulu Asil Üyesi Yusuf Genç karşılayacak.

Yine daha önce Konyaspor’umuzda görev yapan yönetim kurullarında bulunmuş ve kulübümüze büyük katkılar sağlamış, As Başkanımız Ahmet Büyükateşli’nin babası Konyaspor Disiplin Kurulu Asil Üyesi Kamil Büyükateşli ise Fenerbahçe ile oynayacağımız karşılaşmanın deplasman masraflarını üstlendi.

Süper Lig’in 15. Haftasında Başakşehir ile oynayacağımız karşılaşmanın deplasman masraflarını da şehrimizin önemli iş insanlarından ve kulübümüzün en büyük destekçilerinden biri olan,  Başkanımız Hilmi Kulluk’un ağabeyi, Konyaspor Disiplin Kurulu Asil Üyesi Mümtaz Kulluk karşılayacak.

Konyaspor Yönetim Kurulu olarak Sayın Yusuf Genç, Sayın Kamil Büyükateşli ve Sayın Mümtaz Kulluk’a desteklerinden ve nazik jestlerinden dolayı kulübümüz adına teşekkür ediyoruz” denildi. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim