Atiker Konyaspor’un pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, sezona istediği başlangıcı yapamadı. İlk olarak kendi sahasında Tuzlaspor’u konuk eden yeşil beyazlılar, 2.hafta maçında Fethiyespor’a konuk oldu. Geçtiğimiz Pazar günü Kahramanmaraşspor ile 3.hafta maçında karşılaşan Yavru Kartal, bu üç maçtan da beraberlik ile ayrıldı. 3 puan toplayan Konya Anadolu Selçukspor, ligin 12.sırasında bulunuyor. Temsilcimiz, Sivas Belediyespor’u yenerek ligdeki ilk 3 puanını kazanmak istiyor.

SON SANİYEDE 3 PUANDAN OLDU

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligin ilk maçında iç sahada Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelede 1-0 öne geçen Yavru Kartal, maçın uzatma dakikalarında yediği gol ile 3 puandan oldu. Tuzlaspor tam maçın biteceği sırada bir gol bularak beraberliği kurtardı. Bu golün ardından maçın hakemi karşılaşmayı bitirdi. Bu maç ile Konya Anadolu Selçukspor, ligdeki ilk beraberliğini almış oldu.

FETHİYE DEPLASMANINDAN BİR PUAN

Yavru Kartal Konya Anadolu Selçukspor, ligin ikinci maçında Fethiyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Bu maçın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, ikinci yarının başında ev sahibi Fethiyespor 2-0 öne geçti. Yeşil beyazlı takımda sonrada oyuna giren Çağatay Kader, 81.dakikada sahneye çıktı ve farkı bire indirdi. Maçın biteceği sırada Çağatay yine sahneye çıkarak Konya Anadolu Selçukspor’a 1 puan kazandıran golü attı. Karşılaşma 2-2 biterken temsilcimiz Selçukspor, bir de penaltı atışından yararlanamadı ve 3 puanı kaçıran taraf oldu.

ÜÇÜNCÜ MAÇINDA YİNE BERABERE KALDI

Pilot takım Konya Anadolu Selçukspor, ligdeki üçüncü maçında geçtiğimiz Pazar günü Kahramanmaraşspor’u konuk etti. Maçın ilk dakikalarında Safa Ali Memnun’un duran toptan attığı gol ile geriye düşen yeşil beyazlılar, aradığı golü ikinci yarının başında buldu. Konya Anadolu Selçukspor, Sertan Yiğenoğlu’nun golü ile 1-1’lik eşitliği yakaladı. Karşılaşma bu sonuç ile biterken, Yavru Kartal, 3.maçından da beraberlik ile ayrılmış oldu. Temsilcimiz, ligin 4.hafta maçında Sivas Belediyespor deplasmanına gidecek. Selçukspor bu maçı kazanarak ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim