Erkekler kategorisinde oynanan karşılaşmaların ardından; rakibi Arkas Spor’u, 28-26,24-26,21-25,25-22 ve 19-17‘lik setlerle 3-2 mağlup eden Halkbank şampiyon olurken; Arkas Spor ikinci oldu. Maliye Piyango’yu 23-25,25-20,25-17 ve 25-19‘luk setlerle 3-1 mağlup eden Ziraat Bankası ise; Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı 3. sırada tamamladı.

Karşılaşmaların ardından düzenlenen madalya ve kupa töreninde; Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı üçüncü sırada tamamlayan Ziraat Bankası‘na; kupa ve madalyalarını Konya Voleybol İl Temsilcisi Mustafa Tarman ve MHGK Üyesi Meral Taşpınar verdi.

Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı ikinci sırada tamamlayan Arkas Spor’a; kupa ve madalyalarını Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ziya Yalçınkaya ve MHGK Başkanı Aziz Yener verdi.

Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nı şampiyon olarak tamamlayan Halkbank’a kupa ve madalyalarını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve Konya GHSİM Müdürü Ömer Ersöz verdi.

Kızlar kategorisinde ise; rakibi İstanbul Bahçelievler Bld.’yi, 21-25, 25-15, 25-12, 18-25 ve 12-15‘lik setlerle 3-2 mağlup eden Galatasaray şampiyon olurken; İstanbul Bahçelievler Bld. ikinci oldu. Gelişim Koleji’ni, 13-25,16-25 ve 21-25‘lik setlerle 3-0 mağlup eden Fenerbahçe ise; Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nı 3. sırada tamamladı.

Karşılaşmaların ardından düzenlenen madalya ve kupa töreninde; Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nı üçüncü sırada tamamlayan Fenerbahçe‘ye; kupa ve madalyalarını Konya Voleybol İl Temsilcisi Mustafa Tarman ve Konya GHSİM Spor Şube Müdürü Ali Kanber verdi.

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nı ikinci sırada tamamlayan İstanbul Bahçelievler Bld.’ye; kupa ve madalyalarını Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı A.Ziya Yalçınkaya ve  MHGK Başkanı Aziz Yener verdi.

Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nı şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray‘a kupa ve madalyalarını Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksuverdi. Ayrıca; TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, bu harika organizasyona ev sahipliği yapan ve organizasyonun Konya’ya gelmesini ve başarıyla gerçekleşmesini sağlayan TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Ayyıldız’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim