Kayserispor ile 2-2 berabere kalarak büyük bir şansı değerlendiremeyen Konyaspor, 2 hayati maça çıkacak. Bu hafta evinde Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Anadolu Kartalı, bir sonraki hafta ise Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Yeşil Beyazlılar bu 2 maçtan 6 puan çıkarmayı başarırsa ligde kalma yolunda dev bir adım atmış olacak

TFF Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, ligin 23. Haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaştı. Yeşil Beyazlılar 2-0 öne geçtiği maçı 2-2 berabere tamamlayarak büyük bir fırsatı tepmiş oldu. Karşılaşma sonunda büyük üzüntü yaşayan Anadolu Kartalı, tarihi önemde maçlar oynadığı seriye 2 maçla devam edecek. Konyaspor bu hafta evinde Kasımpaşa’yı konuk ederken, bir sonraki hafta ise Yeni Malatya deplasmanına konuk olacak.

KASIMPAŞA’YI DİBE İTME ŞANSI

Konyaspor Cumartesi günü evinde Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Yeşil Beyazlılar, küme düşme adayı takımlardan biri olan İstanbul ekibini mağlup ederse hem uzun süre sonra 3 puanla tanışacak hem de en önemli rakiplerinden birini alt sıralarda tutmuş olacak.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadele 4-1 Konyaspor’un üstünlüğü ile sona ermişti.

MALATYA’DA RÖVANŞ ZAMANI

Konyaspor, Kasımpaşa ile kritik mücadelesi sonrası Yeni Malatya deplasmanına çıkacak. Sezonun ilk yarısında lige iyi bir başlangıç yapan Konyaspor, Yeni Malatyaspor ile iç sahada oynadığı maçın ardından adeta çakılmıştı. Serkan Kırıntılı’nın maçın hemen başında gördüğü kırmızı kartın damga vurduğu mücadelenin ardından Konyaspor çok uzun süre kazanamamıştı.

Yeşil Beyazlılar bu mücadelenin rövanşını almak istiyor.

YENİ MALATYA KAZANAMIYOR

Konyaspor’un bir sonraki hafta deplasmanda karşılaşacağı Yeni Malatyaspor uzun süredir ligde kazanamıyor. Son olarak deplasmanda Beşiktaş’ı yenen Malatya ekibi çıktığı 7 maçta galip gelemedi. Yeni Malatyaspor son 13 maçta sadece 1 galibiyet aldı. Bu süreçte 7 mağlubiyet 5 beraberlik 1 galibiyet ile alt sıralara doğru büyük bir düşüş yaşadı.

6 PUAR KARTALI UÇURACAK

TFF Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’da hedef, 2 maçta 6 puan. Yeşil Beyezlılar bu hedefini gerçekleştirirse ligde büyük ölçüde rahatlayacak. Anadolu Kartalı diğer taraftan ise 2 önemli rakibini ateş hattına itmiş olacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim