İç transferde Ahmet Önay ile sözleşme yenileyen ve kaleci İsmet Yumakoğulları’nı kadrosunu güçlendiren 1922 Konyaspor, defans hattına bir transfer daha yaptı. Yeşil beyazlı takım, Bursaspor altyapısından yetişen 1997 doğumlu sol bek oyuncusu Bünyamin Kasal ile resmi sözleşme imzaladı. 1922 Konyaspor’un Bünyamin Kasal için düzenlediği imza törenine Başkan Yardımcısı Osman Öztürk, 2. Başkan Mustafa Çalıcı, Basın Sözcüsü İlker Kırnaz ve basın mensupları katıldı. Burada bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Osman Öztürk, transfer çalışmalarını titizlik ile yürüttüklerini bildirdi.

TAKIMIMIZA FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ

1922 Konyaspor’da Bünyamin Kasal ile resmi sözleşmenin imzalanmasının ardından Başkan Yardımcısı Osman Öztürk açıklamalarda bulundu. 1922 Konyaspor için transfer çalışmalarını dikkatli bir şekilde yürüttüklerini ifade eden Öztürk, “Transfer çalışmalarını titizlikle devam ettiriyoruz. 1922 Konyaspor yakışan bir kadro kurmak için çabalıyoruz. Bünyamin Kasal da bizim takip ettiğimiz oyunculardan bir tanesiydi. Yaşı genç olmasına rağmen, geçmişi iyi bir oyuncu. 1922 Konyaspor’da yeniden çıkışa geçeceğini düşündüğümüz için kadromuza dahil ettik. İnşallah hem kendisi hem de bizim için hayırlısı olur. Çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor” şeklinde konuştu.

FORMAYA LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

1922 Konyaspor’un yeni transferi Bünyamin Kasal ise yaptığı açıklamalarda, “Sözleşmemiz iki taraf için de hayırlı olsun. 1922 Konyaspor’a geldiğim için çok mutluyum. Emeği geçen başkanımıza, yöneticilerimize, hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Hedefleri olan bir oyuncuyum, o yüzden burayı seçtim. Buradan Konyaspor’a yükselmek gibi büyük hedeflerim var. Çok çalışıp elimden gelenin en iyisini yapacağım. Formaya layık olmaya çalışacağım. Tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, iki taraf için de hayırlı olsun. Ben daha önce Bursaspor’da A takıma çıkmıştım. Tekrar o günlere dönmek istiyorum. Hedefim Süper Lig’de Konyaspor forması ile mücadele etmek. Çok çalışıp hem hedefime ulaşmak hem de takımıma faydalı olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

BÜNYAMİN KASAL KİMDİR?

1922 Konyaspor’a transfer olan sol bek oyuncusu Bünyamin Kasal, futbola Bursaspor altyapısında başladı. Yeşil beyazlı kulübün alt yaş kategorilerinde uzun süre oynayan Bünyamin, 2017 yılında Yeşil Bursa’ya transfer oldu ve kiralık olarak forma giydi. Bünyamin Kasal sonraki sezon Karacabey Birlikspor’a transfer oldu ve 3. Lig’de o sezon 27 maça çıktı. Geçtiğimiz sezon aynı kulüp ile istediği performansı yakalayamayan 1997 doğumlu oyuncu yeni sezonda 1922 Konyaspor’da forma giyecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim