Yeni yönetimi ile 2019-2020 sezonuna hazırlanan 1922 Konyaspor’da transfer çalışmalarında sona gelindi. Kadrosuna 11 oyuncu dahil eden yeşil beyazlı takım, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Burak Saban’ı da bonservisi ile kadrosuna kattı. Öte yandan Yavru Kartal’da bu sezon U21 takımından 5 oyuncuda kadroda yer alacak. 1922 Konyaspor’da 2019-2020 sezonu öncesi kamp çalışmaları da devam ediyor. Son olarak Bandırmaspor ile Afyon’da bir hazırlık maçı oynayan temsilcimiz karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

KADİR KAAN SON KARARINI VERECEK

Kadrosuna Burak Saban ile birlikte 12 oyuncu dahil eden ve U21 takımından 5 oyuncu ile sözleşme imzalayacak olan yeşil beyazlı temsilcimiz 1922 Konyaspor’da son transferin Kadir Kaan Özdemir olması bekleniyor. Konyaspor’da kamp çalışmalarına katılan ancak yeşil beyazlı takımında 1922 Konyaspor’da kiralık olarak göndermek istediği yetenekli oyuncu, birkaç gün içinde kararını verecek. Daha önce de Yavru Kartal’da forma giyen Ümit Milli Takım oyuncusu Kadir Kaan Özdemir’in Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur ile bir görüşme yapması bekleniyor. 2. Lig temsilcimiz 1922 Konyaspor, Kadir Kaan Özdemir dışından transfer yapmayacak.

HAZIRLIK MAÇINDA BERABERE KALDI

Transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan 1922 Konyaspor’da 3. Etap kamp çalışmaları da devam ediyor. Hazırlıklarını Konya’da sürdüren yeşil beyazlılar, hazırlık maçı için Afyon’a gitti ve burada Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. 1-1 tamamlanan karşılaşmada Yavru Kartal’ın golünü Seddar Karaman atarken, rakip Bandırma’nın golü Batuhan Karadeniz’den geldi. Mücadeleyi Başkan Yardımcısı Osman Öztürk ve Basın Sözcüsü İlker Kırnaz yerinde takip etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan İlker Kırnaz, hazırlık maçında güçlü bir rakip ile karşılaştıklarını ve gösterdikleri mücadele ile yeni sezona umutla baktıklarını ifade etti.

‘TAKIMIMIZDA KAYNAŞMA ORTAMI ÇOK İYİ’

1922 Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü İlker Kırnaz, Yenigün Gazetesi’ne yaptığı açıklamalarda yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini ve takımdaki arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunu belirtti. Kırnaz, “Transfer çalışmalarımızı yüzde 99 oranında tamamladık. Takımımıza 12 oyuncu dahil ettik. U21 takımından 5 oyuncuyu da kadromuza alacağız. Kamp çalışmalarımız da sürüyor. Yapacağımız antrenmanlar ve hazırlık maçları ile ilk maça kadar hazır olmayı planlıyoruz. Oyuncularımızın birbiri ile uyumu çok iyi, çok güzel bir arkadaşlık ortamı var. Bunun sezon içinde sahaya yansıyacağını umuyoruz. Ve bunun meyvesini puan olarak almak istiyoruz” şeklinde konuştu. Öte yandan 1922 Konyaspor, yeni sezon öncesi iki hazırlık maçı daha oynayacak. Yeşil beyazlıların hazırlık maçındaki rakipleri önümüzdeki günlerde belli olacak.

MUHAMMED SAYDAM

Editör: TE Bilişim