TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, 8.hafta maçında yarın Amed Sportif Faaliyetler’i konuk edecek. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz sahasındaki müsabaka saat 14.30’da başlayacak ve Ahmet Turan Timuroğlu tarafından yönetilecek. Üç haftadır kazanamayan yeşil beyazlı takım bu maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor

Ligde oynadığı son karşılaşmada Manisa Futbol Kulübü’ne 6-2 yenileyerek ağır bir mağlubiyet alan teknik direktörü Abdurrahman Baysangur ile yollarını ayıran temsilcimiz 1922 Konyaspor, 8.hafta maçında ligde galibiyeti bulunmayan Amed Sportif Faaliyetler’i konuk edecek. Taraftar desteği ile kazanmak isteyen Yavru Kartal’ın maçı yarın saat 14.30’da Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz sahasında oynanacak ve Ahmet Turan Timuroğlu tarafından yönetilecek. Timuroğlu’nun yardımcılıklarını Özcan Sultanoğlu, Harun Reşit Güngör ve Deniz Sercan Akgül yapacak.

YAVRU KARTAL 3 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Ligde oynanan 7 maç sonunda 6 puanla 14.sırada yer alan temsilcimiz 1922 Konyaspor, son 3 haftada rakiplerinden puan alamadı. En son 4.haftada kendi evinde Başkent Akademi’yi mağlup eden yeşil beyazlılar daha sonra sırasıyla, Tarsus İdman Yurdu, Afjet Afyonspor ve Manisa Futbol Kulübü’ne mağlup olarak. Hafta içinde oynanan Manisa Futbol Kulübü müsabakasında 6-2 gibi ağır bir yenilgi alan temsilcimiz, teknik direktör Abdurrahman Baysangur ile yollarını ayırdı. 1922 Konyaspor’un Amed Sportif Faaliyet ile oynayacağı maçta takımının başında Konyalı teknik adam Salih Eken yer alacak. Amed maçının ardından ise yeni teknik direktör için karar alınacak.

AMED SPORTİF HENÜZ GALİBİYET ALAMADI

Temsilcimiz 1922 Konyaspor’un 8.hafta maçında yarın konuk edeceği Diyarbakır ekibi Amed Sportif Faaliyetler, ligde henüz galibiyet alamadı. Oynanan 7 maçta 3 kez yenilen yeşil kırmızılı takım 4 kez de berabere kaldı. Amed, 7 hafta sonunda 4 puanla 17.sırada yer aldı. Yeşil beyazlı temsilcimiz 1922 Konyaspor, yarın taraftarının desteği ile bu maçı kazanarak yeniden çıkış yakalamak istiyor. 

LİGDE DİĞER MAÇLAR

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yarın 1922 Konyaspor – Amed Sportif Faaliyetler maçı dışında 8 karşılaşma daha oynanacak. Haftanın programı şu şekilde; 14.00 Gümüşhanespor-Manisa Futbol Kulübü (Gümüşhane Yenişehir), 14.00 Hekimoğlu Trabzon-Zonguldak Kömürspor (Vakfıkebir İlçe), 14.30 Hacettepe-Yeni Çorumspor (Etimesgut Belediyesi Atatürk), 14.30 Başkent Akademi-Tarsus İdmanyurdu (Ankara OSTİM), 15.00 Sarıyer-İnegölspor (Yusuf Ziya Öniş), 15.00 Pendikspor-Afjet Afyonspor (Pendik), 17.00 Yılport Samsunspor-Kırklarelispor (Samsun Yeni 19 Mayıs), 19.00 Şanlıurfaspor-Sancaktepe Futbol Kulübü (Şanlıurfa GAP).

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim