TFF 2. Lig temsilcimiz 1922 Konyaspor ligin 4.hafta maçında Başkent Akademi’yi konuk etti. Yeşil beyazlı ekip, 45 dakikasını 10 kişi oynadığı maçı 1-0 kazanarak ligdeki ikinci galibiyetini aldı. İç sahada yine kazanan Yavru Kartal, haftayı 6 puanda tamamladı

Yavru Kartal 1922 Konyaspor iç sahadaki galibiyet serisine yeni sezonda da devam ediyor. Geçtiğimiz sezon iç sahada oynadığı son üç maçı kazanan dört maçtan ise yenilmeden ayrılan yeşil beyazlılar, yeni sezonda da henüz yenilgi almadı. Konya ekibi, 2019 – 2020 sezonunda iç sahada oynadığı iki maçı da kazanmasını bildi ve Konya’da oynadığı son 6 lig maçında yenilgi yüzü görmedi. Son olarak ligin 4.hafta maçında Başkent Akademi’yi konuk eden temsilcimiz, karşılaşmada 1-0 galip ayrıldı. 

KONYASPOR MAÇA İYİ BAŞLADI

Yeşil beyazlı temsilcimiz 1922 Konyaspor, Başkent Akademi ile oynadığı karşılaşmada taraftarının da desteği ile maça iyi başladı. Rakip kalede etkili olan Yavru Kartal, aradığı golü 33.dakikada bulabildi. 1922 Konyaspor’un golcü oyuncusu Seddar Karaman, attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından da oyunun kontrolünü elinde tutan temsilcimiz, 45.dakikada Kadir Kaan Özdemir’in kırmızı kart ile oyundan atılması ile maçın büyük bölümünde 10 kişi mücadele etti. Konya ekibi, ikinci yarıda etkili savunması ile rakibine geçit vermedi. Karşılaşmada Seddar Karaman’ın attığı tek gol ile 1-0 sona erdi. 

İÇ SAHADA İKİNCİ GALİBİYET

1922 Konyaspor bu galibiyet ile iç sahadaki yenilmezlik serisini de sürdürdü. Geçtiğimiz sezon ligde kalma mücadelesi veren yeşil beyazlılar, iç sahada oynadığı son 4 maçtan üçünü kazanmış, birini ise beraberlikle tamamlamıştı. Yavru Kartal, bu sezon iç sahada oynadığı 2 maçtan da galibiyet ile ayrıldı. Başkent Akademi’den alınan 3 puan ile temsilcimiz ligdeki puanını 6 yaptı ve haftayı 9.sırada tamamladı. 1922 Konyaspor ligin 5.hafta maçında Tarsus İdman Yurdu’na konuk olacak. Bu maçta 29 Eylül Pazar günü saat 19.00’da Tarsus İlçe Stadı’nda oynanacak.

2. LİG BEYAZ GRUP’TA LİDER MANİSA

Temsilcimiz 1922 Konyaspor’un da mücadele ettiği TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 4.hafta Cumartesi günü oynanan karşılaşmalarla sona erdi. Deplasmanda Şanlıurfaspor’u 3-0 yenen Manisa Futbol Kulübü 4’te 4 yaparak 12 puan ile liderliğini sürdürdü. Grupta haftanın sonuçları şu şekilde; Gümüşhanespor 1 – 1 Pendikspor, Hekimoğlu Trabzon 3 – 0 Amed Sportif Faaliyetler, 1922 Konyaspor 1 – 0 Başkent Akademi, Hacettepe Spor 0 – 1 Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor 1 – 0 İnegölspor, Sancaktepe FK 0 – 1 Yeni Çorumspor, Sarıyer 1 – 0 Afyonspor, Şanlıurfaspor 0 – 3 Manisa FK, Samsunspor 5 – 0 Tarsus İdman Yurdu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim