TFF 2. Lig temsilcimiz 1922 Konyaspor’da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlı takım son olarak 1994 doğumlu orta saha oyuncusu Emrah Özyaylaz ile 1+1 yıllık resmi sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Özyaylaz, kendine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi

Pilot takım 1922 Konyaspor’da yeni sezon öncesi Bolu’da yapılan 1.etap kamp çalışmaları sona erdi. Genç bir kadro ile yeni sezona hazırlanan yeşil beyazlı takımda transfer harekatı da hız kesmeden devam ediyor. İç ve dış transferde önemli isimlerle anlaşan Yavru Kartal, son olarak merkez orta saha oyuncusu Emrah Özyaylaz ile resmi sözleşme imzaladı. Mersin İdman Yurdu altyapısından yetişen 1994 doğumlu futbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Emrah Özyaylaz için düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Ramazan Özbek, Başkan Yardımcısı Osman Öztürk ve Basın Sözcüsü İlker Kırnaz katıldı.

BANA GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİM

1922 Konyaspor ile Emrah Özyaylaz arasında imzalanan resmi sözleşmenin ardından genç oyuncu yaptığı açıklamada, 1922 Konyaspor forması ile elinden geleni yapacağını ve başarılı bir sezon geçirmek istediğini ifade etti. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “1922 Konyaspor’umuz Osmaniyespor kulübünden orta saha oyuncusu Emrah Özyaylaz ile sözleşme imzaladı. Basın Sözcümüz İlker Kırnaz'ın katıldığı törende konuşan Emrah Özyaylaz, kendisine güvenenleri mahcup etmemek adına mücadele edeceğini belirtti. Kulübümüze hayırlı olması dileğiyle” ifadelerine yer verildi.

EMRAH ÖZYAYLAZ KİMDİR?

Küçük yaşlardan itibaren Mersin İdman Yurdu altyapısında forma giyemeye başlayan Emrah Özyaylaz, Akdeniz ekibinin bütün alt yaş kategorilerinde oynadı. 94 doğumlu oyuncu altyapıda gösterdiği başarılı performans ile A takıma kadar yükseldi. Mersin İdman Yurdu’nun transfer yasağı almasının ardından sürekli olarak A takımda yer alan Emrah Özyaylaz 1. Lig ve 2. Lig’de Mersin İdman Yurdu ile birçok maçta forma giydi. Özyaylaz, Mersin İdman Yurdu’nun amatör kümeye düşmesinden sonra 3. Lig’de yer alan Osmaniyespor’a transfer oldu ve geçtiğimiz sezon toplamda 24 maçta oynadı.

1922 KONYASPOR’DA KAMP SONA ERDİ

TFF 2. Lig temsilcimiz 1922 Konyaspor’da yeni sezon öncesi Bolu’da yapılan 1.etap kamp çalışmaları sona erdi. Yeşil beyazlı takımda yapılacak iznin ardından Afyon kampı başlayacak. Burada taktik antrenmanlara ağırlık verecek olan Yavru Kartal’da yeni transfer Emrah Özyaylaz da Afyon kampına katılacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim