Yeşil beyazlı temsilcimiz 1922 Konyaspor, Pazar günü 9.hafta maçında Kırklarelispor’a konuk olacak. Yavru Kartal, bu maçın son rötuşları yeni teknik direktör Hakan Yavuz tarafından yapılıyor. 1922 Konyaspor, yarın yapacağı son idmanın ardından Kırklareli’ne gidecek. Öte yandan Yavru Kartal, Profesyonel Disiplin Kurulu’ndan ceza geldi. Amed Sportif maçındaki saha olayları nedeniyle temsilcimiz, ihtar ve 6 bin TL para cezası aldı.

1922 KONYASPOR’DA İSTİFA!

Temsilcimiz 1922 Konyaspor’da teknik heyetin değişmesinin ardından şok bir istifa yaşandı. Kulüp Başkan Yardımcısı Osman Öztürk yaptığı açıklama ile görevinden ayrıldığını belirtti. Osman Öztürk’ün açıklamasında, “Değerli abilerim, arkadaşlarım… 1922 Konyaspor Başkan Yardımcılığı görevimden dün itibari ile ayrıldım, bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm sevdiklerimize sonsuz teşekkür ederim. Bizler Konya'ya, Konyaspor ailesine yürekten bağlıyız, resmi görevimiz olmasa bile her an, her dakika desteklerimiz hiç bitmeyecektir. Takımımıza ve yönetici arkadaşlarıma başarılar dilerim. Bu süreçte kah kırıldık kah üzüldük ama her şey tek bir amaç içindi” ifadeleri yer aldı.

PFDK’DAN CEZA GELDİ

1922 Konyaspor, 8.haftada iç sahada oynadığı Amed Sportif maçının ardından Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. PFDK kararlarında yeşil beyazlı takımın ihtar ve para cezası aldığı açıklandı. Yapılan açıklama şu şekilde: “1922 Konyaspor Kulübü’nün, 13.10.2019 tarihinde oynanan 1922 Konyaspor - Amed Sportif Faaliyetler TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada 1922 Konyaspor Kulübü’nün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 6.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada 1922 Konyaspor Kulübü’nün, müsabakaya teknik sorumlusu olmadan çıkmış olmasına rağmen müsabaka isim listesinde teknik sorumlu kısmının boş bırakılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

TFF 2. LİG BEYAZ GRUP’TA 9.HAFTA YARIN BAŞLIYOR

Temsilcimiz 1922 Konyaspor’un da mücadele ettiği TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 9.hafta maçları yarın başlayacak. Yarın oynanacak maçların programı şu şekilde; Hacettepe Spor – Hekimoğlu Trabzon, Sancaktepe FK – Sarıyer, Manisa Futbol Kulübü – Pendikspor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim