Son olarak iç sahada Hekimoğlu Trabzon’a yenilen yeşil beyazlı takımda, maçın ardından taraftarlar futbolculara tepki göstermiş, futbolcu Seddar Karaman ise taraftara karşılık vermişti. Yaşananların ardından alınan karar sonucu Seddar Karaman ve Recep Metin’in kadro dışı kaldığı açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada, iki oyuncunun sözleşmesinin feshedileceği ifade edildi.

İKİ OYUNCU İLE YOLLAR AYRILACAK

İç sahada alınan Trabzon yenilgisinden sonra 1922 Konyaspor’dan bir açıklama yapıldı. Taraftarın tepkisine karşılık veren Seddar Karaman ile takım içinde huzursuzluk çıkardığı iddia edilen Recep Çetin’in kadro dışı kaldığı belirtildi. Yapılan açıklamada, “1922 Konyaspor'umuzda disiplinsiz hareketleri nedeniyle Recep Metin ve Seddar Karaman süresiz kadro dışı bırakıldı. Her iki oyuncunun da sözleşmesi feshedilerek yollar ayrılacak” ifadelerine yer verildi.

DOĞAN CAN GÖLPEK’İN ACI GÜNÜ

1922 Konyaspor’un genç oyuncularından Doğan Can Gölpek’in babası veda etti. Acı haberi alan oyuncu büyük üzüntü yaşarken, 1922 Konyaspor’dan yapılan açıklamada, “1922 Konyaspor'umuzun oyuncularından Doğan Can Gölpek'in babasını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, Doğan Can başta olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz” denildi.

ESKİ TAKIMIMA GOL ATIP GALİBİYETTE PAY SAHİBİ OLDU

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon FK oyuncusu Ali Aydemir, play-off içinde olan takım olmayı hedeflediklerini söyledi. Aydemir ayrıca eski takımına karşı iki gol atarak galibiyette pay sahibi olduğunu dile getirdi. TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon FK, deplasmanda 1922 Konyaspor'u 3-1 mağlup etti. Müsabakada 2 gole imza atan Ali Aydemir, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek "Öncelikle çok mutluyum. Tarifi yapılamayacak bir mutluluk yaşadım. Eski takımıma karşı oynadım. Konya’dan oynamadan ayrılmıştım. Çok iyi motive oldum. Her iki takımın da puana ihtiyacı olduğu bir müsabakaydı. 1922 Konyaspor kümede kalma savaşı veriyor. Biz ise yukarılara tırmanmak ve play off’un içindeki takım olmak istiyoruz. Kısaca iki takımın da puana ihtiyacı vardı. Eski takımıma karşı iki gol atıp galibiyette pay sahibi oldum. Futbolun güzel yanı da bu olmalı. Beni izlemeye gelen sevdiklerimin stadyumdan mutlu ayrılması, bana şans veren hocamı mutlu etmem, tarif edemeyeceğim mutluluktu. Bulduğum forma şansını iyi değerlendirdim. Şimdi çok çalışıp arkasını getirmek istiyorum. Şans kapımı çaldı içeriye girdim. Şimdi içeride kalmak için mücadele edeceğim" dedi. Takım olarak hedeflerini başarmak istediklerini belirten Aydemir "Takım olarak hedefimiz var. Play off’lara kalmak istiyoruz. Şartların zorluğunu biliyoruz ve onları başarmak için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim