Yeni sezon hazırlıklarına önceki gün Tatlıcak Tesisleri’nde toplanarak başlayan 1922 Konyaspor, liglerin başlamasına 1 ay kala sezonu açtı. 19 Eylül’de liglerin başlamasına karar verilmesinde sonra Yeşil-Beyazlılar, yoğun tempoya girecek. Günde çift antrenmanla 1 aylık sürede hazır hale gelmeye çalışacak olan Yavru Kartal’da ilk antrenman öncesi saha içinde oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştiren Salih Eken, yeni sezon hakkında futbolcularla konuştu. Antrenmanda 1922 Konyaspor’un sözleşmeli futbolcularının yanı sıra Konyaspor’dan ve 1922 Konyaspor’da oynayan genç oyuncularda dahil edildi. Bunun yanı sıra Konyaspor’un kampına dahil edilen ancak stoper fazlalığından dolayı tekrardan 1922 Konyaspor’a gönderilen Seydi Kayasoy da antrenmanda yer aldı.   

GEÇEN SENEKİ SIKINTILARI YAŞAMAK İSTEMİYOR

Geçen sezona iyi başlayamayan ama ikinci devre ile birlikte çıkışa geçen 1922 Konyaspor geçen seneki sıkıntıları yaşamak istemiyor. Geçtiğimiz sezonun büyük bölümünde ligde kalma adına mücadele veren Yeşil-Beyazlılar, yeni yönetimin ve yeni teknik heyetin takımın başına gelmesiyle adeta küllerinden doğmuş ve ligde kalmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu küme düşmeyi geçtiğimiz sezon için kaldırsa da Yavru Kartal kendi performansıyla ligde kalan takımlar arasında olmuştu. Öncelik olarak iç transferde sözleşmesi sona eren futbolcularla görüşen 1922 Konyaspor 2 futbolcuyla anlaşma sağlarken diğer futbolcularla da bir görüşme gerçekleştirecek.

YAVRU KARTAL GENÇ BİR KADRO KURACAK

1922 Konyaspor Başkanı Zahir Renklibay her açıklamasında genç bir kadro kuracaklarını ve bu doğrultuda başarıya ulaşmak istediklerini dile getirirken, kalan kısa sürede Yeşil-Beyazlıların nasıl bir kadro kuracağı da merakla bekleniyor. İttifak Holding Konyaspor’un pilot takımı olan 1922 Konyaspor futbolcular içinde bir vitrin. Süper Lig’de forma giymek adına en kısa yol olarak görünen bu seçenek futbolcuların performansına bağlı olarak gelişiyor. Geçen sezonu 1922 Konyaspor’da geçiren Ekrem Kayılıbal, şu an Konyaspor’un kampında yer alan ve büyük ihtimalle de yeni sezonda Konyaspor’da yer alacak isimler arasında.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim