TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kırşehir Belediyespor, temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor’u 1-0 yendi. Ahi Stadyumu'nda oynanan maçın ilk yarısı her iki takımın karşılıklı ataklarıyla tamamlandı. İkinci yarıda 1922 Konyaspor’dan Seydi Kayasoy, 69. dakikada kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı. Kırşehir Belediyespor'dan Ali Kuçik, 86. dakikada attığı golle skoru 1-0'e getirdi. Maçta başka gol olmayınca, Kırşehir Belediyespor, 1922 Konyaspor maçında galip geldi. Kırşehir Belediyespor, kazandığı bu maç ile puanını 6'ya yükseltti. Karşılaşmayı, Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Bulut ve yöneticiler izledi.

1922 KONYASPOR BEKLENEN BAŞLANGICI YAPAMADI

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz 1922 Konyaspor, lige istediği gibi başlayamadı. Sezona Sakaryaspor mağlubiyeti ile başlayan Yavru Kartal, Karacabey deplasmanından da eli boş dönerken, iç sahada ilk galibiyetini Bodrumspor karşısında almıştı. Kırşehirspor’a da mağlup olan pilot kulüp 4 maçta 3 puan toplayabildi.

Haftanın sonuçları şu şekilde: Elazığspor-Turgutluspor: 0-1, Bayburt Özel İdare-Kardemir Karabükspor: 2-0, Pazarspor-Vanspor FK: 2-0, Sivas Belediyespor-Serik Belediyespor: 0-0, Kırşehir Belediyespor-Karatay Termal 1922 Konyaspor: 1-0, Mamak FK-GMG Kastamonuspor: 1-1, Pendikspor-Etimesgut Belediyespor: 0-2, Sakaryaspor-Kırklarelispor: 0-0, Karacabey Belediyespor-Tarsus İdmanyurdu: 3-0, Bodrumspor-Eyüpspor: 1-2

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim