YİNE ERKEN GOL YEDİ

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil beyazlı temsilcimiz 1922 Konyaspor, 13.hafta maçında Ankara ekibi Hacettepe Spor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Oynadığı maçlarda erken gol yemesi ile dikkat çeken 1922 Konyaspor, bu maçta da alışkanlığından kurtulamadı. Sahada varlık gösteremeyen yeşil beyazlılar 16.dakikada Alper Tatlısu’nun attığı gol ile 1-0 geriye düştü. Erken gelen golle iyice oyundan düşen temsilcimiz, 38.dakikada İhsan Küçük’ün golü ile bir şok daha yaşadı. Mücadelenin ilk yarısı 2-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile geçildi.

İKİNCİ YARIDA DA ETKİSİZ KALDI

İlk yarıda yediği iki golle moral olarak da yerle bir olan 1922 Konyaspor, karşılaşmanın ikinci yarısında da etkisiz kaldı. Yavru Kartal’da oyuna sonradan dahil olan Yılmaz Kılıç, Bünyamin Kasal ve Güray Gazioğlu da skorun değişmesinde etki etmedi. 73.dakikada Mehmet Can Güngör ev sahibi Hacettepe Spor’u 3-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu dakikadan sonra sahada kaybolan temsilcimiz 89.dakikada bir gol daha yiyerek karşılaşmadan mağlup ayrıldı. Muhammed Barutcu’nun golü müsabaka 4-0 Hacettepe Spor’un üstünlüğü ile sona erdi.

AVANTAJI DEĞERLENDİREMEDİ

Ligde aldığı sonuçlar ile düşme potasının içinde yer alan 1922 Konyaspor, 1 puan önünde bulunan Hacettepe Spor’a karşı ağır bir mağlubiyet alarak potadan çıkma şansını değerlendiremedi. Yeşil beyazlılar 13.hafta sonunda 10 puanla 16.sırada kaldı. Yavru Kartal, önümüzdeki hafta ligin güçlü ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon ile kendi evinde karşı karşıya gelecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim