Yeşil beyazlı temsilcimiz 1922 Konyaspor, 10.hafta maçında İnegölspor’u konuk etti. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin ikinci yarısında goller üst üste geldi. 81.dakikada Kadir Kaan Özdemir’in penaltıda attığı golle 1-0 öne geçen Konya ekibi, 83.dakikada kalesinde golü görerek ilk şoku yaşadı. 86.dakikada bir şok daha yaşayan 1922 Konyaspor, ikinci golü de yiyerek 2-1 geriye düştü. Kalan dakikalarda geliştirilen ataklarda beraberlik golünü bulamayan temsilcimiz, maçtan 2-1 yenik ayrıldı. Bu sonuç ile 1922 Konyaspor, 9 puanda kalarak 14.sıraya geriledi.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Temsilcimiz 1922 Konyaspor’un İnegölspor’u konuk ettiği maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. Karşılıklı pozisyonların yaşandığı ancak çok önemli bir fırsata dönüşmediği ilk 45 dakikada iki taraf da istediği oyunu sahaya yansıtamadı.

GOLLER SON DAKİKALARDA GELDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısının ilk yarım saatlik bölümü orta saha mücadelesi şeklimde geçti. İki takım a önemli bir pozisyon üretemedi. 81.dakikda 1922 Konyaspor geliştirdiği kontra atakta Recep Metin ceza sahasın içinde rakip oyuncunu müdahalesi ile yerde kaldı. Maçın hakemi penaltı kararı verirken topun başında Kadir Kaan Özdemir geçti. Kadir Kaan’ın penaltıdan attığı gol ile temsilcimiz 1-0 öne geçti. Ancak golün üstünden henüz 2 dakika geçmesine rağmen İnegölspor’un atağından konuk takım Emre Öztürk’ün golü ile beraberliği sağladı. Bu golün ardından tekrar öne geçmeye çalışan 1922 Konyaspor aradığı golü bulamadı. 86.dakikada bir şok daha yaşayan yeşil beyazlı takımda Hacı Mustafa Karabulut’un golü ile 2-1 geriye düştü. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele 2-1 sona erdi. İç sahada iki maç üst üste yenilen yeşil beyazlılar 9 puanda kaldı. Temsilcimiz ligin 11.hafta maçında Sancaktepe Futbol Kulübü’ne konuk olacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim