TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, sezonun 9. hafta maçında deplasmanda Kırklarelispor’a konuk oldu. Yeşil-beyazlı ekip rakibini 3-0 yenerek rahat bir nefes aldı. Rakibi karşısında üstün bir ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip girdiği pozisyonları gole çevirerek galip gelmesini bildi. 1922 Konyaspor’un gollerini Yılmaz Kılıç, Ekrem Kayılıbal ve Alpay Cin kaydetti. Hafta içinde takımın başına Hakan Yavuz’u getiren yeşil-beyazlı ekip yeni hocası ile çıktığı ilk maçta gollü kazanarak puanını 9’a yükselterek büyük moral buldu. Karşılaşmanın ilk yarısını 41. dakikada Yılmaz Kılıç’ın attığı golle 1-0 önde tamamlayan 1922 Konyaspor 2. yarıda 74. Ekrem Kayılıbal ile durumu 2-0 yaptı. Maçta son sözü ise yeşil-beyazlı ekipte Alpay Cin söyledi. Alpay 77. dakikada skoru belirleyen golü kaydetti. 1922 Konyaspor bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetini de bu karşılaşmada almış oldu.

4 MAÇ SONRA KAZANDI

Ligde istediği sonuçlar alamayan ve teknik direktör değişikliğine giden 1922 Konyaspor, 4 maç aradan sonra kazanarak morallendi. Oynanan 8 maçta 2 galibiyet alan yeşil beyazlılar 6 puanla düşme hattının içine girmişti. Yavru Kartal, son olarak 4.haftada kendi sahasında Başkent Akademi’yi mağlup etmişti. Yeşil beyazlılar daha sonra çıktığı Tarsus İdman Yurdu, Afjet Afyonspor, Manisa Futbol Kulübü ve Amed Sportif karşılaşmalarından yenilgi ile ayrıldı. 

DEPLASMANDA İLK GALİBİYET

1922 Konyaspor, bu sezon deplasmanda çıktığı maçlarda istediği sonuçları alamadı. Bundan önceki 8 maçlık süreçte 4 deplasman maçına çıkan yeşil beyazlılar, bu karşılaşmaların tamamından yenilgi ile ayrıldı. Yavru Kartal dün deplasmanda kazanarak bu fobisini de yenmiş oldu. Ayrıca deplasmanda alınan 3-0’lık net skor teknik heyeti ve yönetimi de memnun etti. Temsilcimiz, ligin 10.hafta maçında 26 Ekim Cumartesi günü İnegölspor’u konuk edecek. Bu mücadele saat 13.30’da oynanacak.

SPOR SERVİSİ