Sahasında Amedspor’u konuk eden TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz 1922 Konyaspor rakibine 1-0 mağlup oldu. Yeşil-beyazlı ekip birçok net gol pozisyonundan yararlanamazken, iki topu çizgiden çıktı. 1922 Konyaspor’un bir topu ise direkten döndü.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz 1922 Konyaspor, sezonun 8. hafta maçında sahasında Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaştı. Rakibi karşısında üstün bir ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip verdiği tek pozisyonda golü kalesinde görerek 1-0 yenildi. 1922 Konyaspor 90 dakika boyunca sahada iyi bir görüntü çizmesine rağmen bu oyununu sonuca yansıtamadı. Yeşil-beyazlı ekip birçok net gol pozisyonundan yararlanamazken iki topu çizgiden çıktı. 1922 Konyaspor’un bir topu ise direkten döndü. Birçok pozisyonda ise penaltı tartışmaları yaşandı. Yeşil-beyazlı ekip 6 puanda kalarak ateş hattının sıcaklığını daha yakından hissetmeye başladı.

YAVRU KARTAL MAÇA SALİH EKEN İLE ÇIKTI

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Manisa Futbol Kulübü’ne konuk olan temsilcimiz 1922 Konyaspor, karşılaşmadan 6-2 mağlup ayrılmıştı. Bu yenilginin ardından yeşil beyazlı takımda Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur ile yollar ayrıldı. 1922 Konyaspor, Amed Sportif ile oynadığı karşılaşmaya Konyalı Antrenör Salih Eken ile çıktı. Temsilcimizde yeni teknik direktör bu hafta içinde belli olacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maçın 10. dakikasında gelişen 1922 Konyaspor atağında ceza sahasına soldan yapılan ortaya Kadir Kaan yarım vole bir vuruş yaptı ancak top auta gitti.

Maçın 25. dakikasında gelişen 1922 Konyaspor atağında Ekrem’in pasıyla ceza sahası içerisine giren İbrahim Serdar Aydın rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı ancak hakem oyunu devam ettirdi. Yeşil-beyazlı ekibin teknik ekibi bu pozisyona penaltı verilmemesine büyük tepki gösterdi.

Maçın 37.dakikasında gelişen 1922 Konyaspor atağında ceza sahası sağ çaprazından Burak Saban’ın şutunda top filelerle buluştu ancak gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. İlk yarı golsüz sona erdi.

İKİNCİ YARI

Maçın 48. dakikasında gelişen 1922 Konyaspor atağında sağ taraftan yapılan ortaya Samet Bulut müsait pozisyonda etkili bir kafa vuruşu yapamadı ve top auta gitti.

Maçın 51. dakikasında gelişen 1922 Konyaspor atağında Burak Saban aldığı derin pasla kaleci Abdülaziz ile karşı karşıya kaldı vuruşunu yaptı. Kaleciyi geçen topu çizgide defans uzaklaştırdı.

Maçın 57. dakikasında gelişen konuk takımın atağında Hüseyin Yılmaz’ın uzaktan sert vuruşu golle sonuçlandı ve skor 0-1 oldu.

Maçın 59. dakikasında gelişen 1922 Konyaspor atağında Ekrem’in ceza sahasında sert şutu üst direkte patladı.

Maçın 67. dakikasında gelişen 1922 Konyaspor atağında Samet’in vuruşunu defans yine çizgiden çıkardı.

Maçın 70. dakikasında gelişen 1922 Konyaspor atağında Nurettin ceza sahasında müsait pozisyonda topu kaleciye nişanladı.

Karşılaşma rakibin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

SPOR SERVİSİ

STAT: Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz

HAKEMLER: Ahmet Turan Timuroğlu, Özcan Sultanoğlu, Harun Reşit Güngör.

1922 KONYASPOR: İsmet Yumakoğulları, Ekrem Kayılıbal (80’ Bünyamin), Anıl Şahin, Seydi Kayasoy, Kadir Kaan Özdemir, Yılmaz Kılıç, İbrahim Serdar Aydın, Burak Saban (62’ Alpay Cin), Celal Hanalp, Güray Gazioğlu, Samet Bulut (68’Nurettin Çağlar).

AMED SPORTİF: Abdulaziz Demircan, Oğuz Özden, Yiğitcan Gölboyu, Muhlis İstemi, Onur Alkan, Abdullah Çetin, Azad Kevin Odabaşı, Bünyamin Yürür, Hüseyin Yılmaz (82’Yusuf Kılıç), Atakan Arslan (16’Erkut Şentürk), Furkan Yaman (69’ Ramazan Çeri).

GOL: 57’ Hüseyin Yılmaz (Amed Sportif).

SARI KARTLAR: Anıl, Kadir Kaan, Seydi Kayasoy (1922 Konyaspor) Mehmet Erkut, Abdülaziz (Amed Sportif).

Editör: TE Bilişim