Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligin 8 haftasında deplasmanda Bayburt İl Özel İdare’ye konuk oluyor. Lige istediği başlangıcı yapamayan Yavru Kartal, Elazığspor galibiyetinin ardından bu çıkışını sürdürmek istiyor. Çarşamba günü sahasında Elazığspor’u 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Yeşil-Beyazlılar, Bayburt’u da yenerek 2’de 2 yapmanın peşinde. Erol Mıngır yönetimindeki 1922 Konyaspor’da eksikliklerin fazlalığı teknik heyeti düşündürse de iyi oyunla gelecek olan galibiyet Altay maçı öncesi takımın moralini en üst seviyeye taşıyacak.

HEDEF GALİBİYET

Saat 13.00’de Bayburt İl Özel İdare karşısına çıkacak olan Karatay Termal 1922 Konyaspor, bu deplasmanda galibiyetle ayrılmak istiyor. Ligde 7 hafta sonunda aldığı 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi ile 15. sırada bulunan Yeşil-Beyazlılar, kötü gidişatının ardından çıkış arıyor. Son olarak hafta içi sahasında ağırladığı Elazığspor’u mağlup eden Erol Mıngır’ın öğrencileri, Bayburt’u da yenerek 2’de 2 yapmak istiyor. Bu doğrultuda Bayburt’a perşembe günü giden Yeşil-beyazlılar, son antrenmanına Bayburt’ta gerçekleştirdi.

RAKİP SON MAÇ MAĞLUP

Karatay Termal 1922 Konyaspor’un bugünkü rakibi Bayburt İl Özel İdare, son maçında Kastamonuspor’a 1-0 mağlup oldu. 7 hafta sonunda 6 maça çıkan Bayburt ekibinin 1 maç eksiği bulunuyor. Ligin ilk hafta karşılaşmasında Sivas Belediyespor ile karşılaşması gereken Bayburt ekibinin bu maçı Sivas Belediyespor’da çıkan koronavirüs vakalarından dolayı ertelenmişti. Ligde 6 maç sonunda 3 galibiyet ve 3 mağlubiyeti bulunan Bayburt İl Özel İdare 12. sırada bulunuyor. 6 hafta sonunda 6 gol atan Bayburt İl Özel İdaren kalesinde ise 6 gol gördü.

HAKEM AÇIKLANDI

Misli.com 2. Lig’in Kırmızı Grup temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor’un Bayburt İl Özel İdare karşılaşmasını yönetecek hakem açıklandı. 13.00’de başlayacak olan karşılaşmayı hakem Mehmet Ali Özer yönetecek. Özer’in yardımcılıklarını Harun Pekyürek ve Şafak Nalbantoğlu yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Levent Buğra Vartemel olacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim