Süper Lig'de galibiyete hasret haftalar geçiren Atiker Konyaspor'da düşüş sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip, 10 maçtır üç puan yüzü göremedi.  Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Atiker Konyaspor’da üç puan özlemi 10 maça çıktı. Yeşil-beyazlı takımın başına 3. kez geçen teknik direktör Aykut Kocaman da, Konyaspor ile ilk kez bu kadar uzun süre galibiyete hasret kaldı. Evinde 2-0 mağlup oldukları Rizespor maçının ardından lige verilen arayı değerlendirmeye çalışacaklarını söyleyen Kocaman yönetimindeki Konyaspor, bu tarihten sonra deplasmanda Başakşehir’e 2-0 yenilirken, sahasında Sivasspor ile 1-1, deplasmanda ise Ankaragücü ile 0-0 berabere kalarak galibiyet hasretini dindiremedi. 
Son lig galibiyetini 27 Ocak’ta Konya’da oynanan maçta Antalyaspor’u 2-0 mağlup ederek alan yeşil-beyazlılar, bu tarihten itibaren oynadığı 10 maçta üç puana ulaşamadı. Konyaspor bu süreçte 6 beraberlik alırken, 4 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu maçlarda 6 gol atan yeşil beyazlılar kalesinde 12 gol gördü ve hanesine 6 puan yazdırabildi. 

GÖZLER GALATASARAY MAÇINDA

Uzun süredir kazanamayan Atiker Konyaspor’da gözler önümüzdeki hafta oynanacak olan Galatasaray maçında. Yeşil beyazlılar Pazartesi günü evinde ağırlayacağı Galatasaray’ı mağlup ederek kötü seriye son vermek istiyor. 

Anadolu Kartalı’nın bir diğer hedefi ise en son 2003 yılında yendiği Galatasaray’ı yenerek, sarı kırmızılılar karşısındaki başarısız performansına son vermek. 

YÖNETİM ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor’da başarısız dönemin ardından gelecek sezonun planlamasına hız verildi. Teknik heyet ve yönetim gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için şimdiden kolları sıvadı. 

Hilmi Kulluk yönetimi aynı sıkıntıları yaşamamak için alternatifli ve özellikli bir kadro kurmayı planlıyor. Son 5 maçtaki performansa göre bazı oyuncular ile yollar ayrılırken özellikle hücum hattına önemli takviyeler yapılacak. 

ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Ankaragücü ile berabere kalan Atiker Konyaspor dünü izinli olarak geçirdi. Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında evinde Galatasaray’ı konuk edecek olan Anadolu Kartalı bu maçın hazırlıklarına bugün saat 16.00’da yapacağı antrenmanla başlayacak. 

SPOR SERVİSİ