Anadolu Kartalı’nın mutlak kazanmak zorunda olduğu maçın bilet fiyatları ise tartışma yarattı. Taraftar desteğine ihtiyacı olan yeşil beyazlı yönetim kale arkası tribünlerini 1 TL olarak belirlemişti. Belirlenen bu fiyat sosyal medyada tiye alınırken, bilet fiyatları 1 lira olarak belirlenen son maçın Konyaspor’un Süper Lig’e yükseldiği sezon Bucaspor ile oynanan Play-off ilk maçı olması manidar karşılandı.

4 YILLIK YÜKSELİŞİN SONU

Konyaspor Süper Lig’e yükseldikten sonra sembolik bilet fiyatlarına hiç başvurmamış, sezon ortalamasının altında ya da üstünde bilet fiyatları belirlememişti. Sportif istikrarla ters orantılı olan bilet fiyatlarındaki dalgalanmalar dönemi yeniden gelirken Konyaspor’un en son Süper Lig’e yükselmek için kullandığı yöntemi şimdi de ligde kalmak için kullanması dikkat çekti.

EN SON BUCASPOR MAÇINDA

Hafta sonu oynanacak Kasımpaşa maçında 1 ila 20 lira arasında bilet fiyatı belirlenmesi taraftarı da eski günlere götürdü. Konyaspor yönetiminin son olarak TFF 1. Lig’den Süper Lig’e yükselinen 2012-2013 sezonunda, Bucaspor ile oynanan play off ilk maçında aynı bilet politikasını uygulamıştı. O dönemden sonra istikrarlı bir grafik çizen Anadolu Kartalı, geride kalan 4 sezonda bu tür operasyonel hamleler yapmamıştı. 

MUHAMMED SAYDAM

Editör: TE Bilişim