Transferde günler geçtikçe taraftarımızın sabırsızlığı da yine nüksetmeye başladı. Transferlerin yetersiz olduğu görüşü genele hakim. Öncelikle geçen sezon başını hatırlamakta fayda var. Hazırlık maçlarında tüm rakiplerini ezen bir takım vardı. Yerel ve ulusal basında ligin en hazır takımı olarak gösteriliyorduk. Ama ligin hemen öncesi peşpeşe gelen sakatlıklar bizi çok kötü bir konuma itmişti. Yani sezon başlamadan veryansın etmek yanlış. Takım olmak ve mücadele göstermek lig maratonunda en önemli faktör. Şimdi kampa yeni başlayacak bir takımı eleştirmek ne derece doğru özellikle şapkadan tavşan çıkartmakta yetenekli bir hocamız varken. Transferlere tekrar dönersek; Aykut hocanın sessiz kalışı iyiye işaret, bu işlerin yolunda gittiğini gösteriyor. Zaten atılan adımlardan habersiz olması da imkansız. Tamamlanan transferlerle birlikte ise güzel bir sezon geçireceğimize eminim çünkü hoca elindeki futbolculardan en üst verimi almada bence ligimizin en iyisi. Takımı sisteme zorlamayan sistemi takıma oturtan bir yapıya sahip. Hoca top oynamayacak adamı takıma getirmez. Taraftarımız bu bağlamda düşünmeli ve sabırlı olmalı.

Belki de herkes unuttu, hemen hatırlatalım; yönetim geçen sezon içinde önümüzdeki dönemlerde stadın dünya kulüpleri ile açılışının yapılacağını söylemişti, unutuldu sanırım. Dünyanın en iyi 5. ülkemizin ise 1. stadının hala açılışını yapmadık, onu dünyaya tanıtmadık. Bizde dünya devlerini muhteşem stadımızda görmek istiyoruz.

Transfer harekatına tekrar dönersek; Torjeyle büyük oranda anlaşıldığı söyleniyor bu çok güzel bir haber. Gelelim takımın hücum hattına takıma mutlak kaliteli bir golcü kazandırılmalı. Bugünlerde taraftarımız sosyal medyada bir hastag oluşturmuş: #KonyasporaBabayigitAranıyor ! Bu başlık altında Konyalı iş adamlarından transfere katkı bekliyorlar. Bunu da özellikle Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasına giren firmalardan talep ediyorlar. Haklılar da diğer şehir takımlarının birden fazla destekçisi var. Maddi manevi takıma sahip çıkıyorlar. Bizde iş adamlarımızın ellerini taşın altına koymasının çoktan vaktinin geldiğini düşünüyoruz.

E bende birşeyler söyleyeyim: "ilk 500e girdin gönlümüze de gir."