Türkiye'nin istiklal ve istikbal mücadelesinin önemli bir aşaması olan 16 Nisan referandumu yaklaşırken  HAYIRSIZLAR büyük bir korku telaşında. 

Bu korku telaşıyla da ağızlarını köpürterek milleti tehdit etmekten geri durmuyorlar. 

Neymiş eğer EVET çıkarsa milleti denize dökeceklermiş. 

Yıllarca Türk Milleti'ni görmezden gelen, "Bu ülkede biz ne istersek o olur" diyen, laiklik safsatasıyla milletin inanç değerlerine saldıran, onuruyla, haysiyetiyle alay eden sözde Atatürkçü, sözde cumhuriyetçi, sözde halkçı zihniyet, "EVET" çıkması halinde milleti denize dökecekmiş!

Üstelik bu sözler bir milletvekiline ait!

Halk Arenası programında konuşma yapan CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, hızını alamayarak, salonun gazına gelerek skandal açıklamasıyla referandum da "Evet" oyu vereceklere tehditler savurdu.

Sözleri aynen şöyle; 

“De ki ‘evet’ çıktı. Kimse heveslenmesin kardeşim. Biz yine Samsun’dan başlarız. Amasya’ya gideriz, Sivas’a gideriz, Ankara’ya geliriz, buradan İnönü’ye, Sakarya’ya, Dumlupınar’a… Ulan sizi İzmir’e kadar kovalamazsak anamızdan emdiğimiz süt helal olmasın. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de İzmir’den denize dökeriz. Ama bu memleketi sizin gibi haramzadelere asla teslim etmeyiz..."

Referandumda yüzde 65 "Hayır" çıkacağını da öne süren Bozkurt, şayet evet çıkarsa yukarıda söylediklerini yapacaklarmış!

Sen kimsin Bozkurt! 

Milletvekili olmakla Anadolu'nun şerefli Türk Milleti'ni tehdit edecek kadar, onları Anadolu'dan kovmaya kalkmaya kadar kendini ne sanıyorsun!

Sizin ve sizin gibi düşünen zihniyeti bu millet 1950'de sandığa gömdü. Başbakanı asıldı, darbeler yapıldı, muhtıralar verildi, baskılar gördü ama şerefli Türk Milleti sizin gibi zihniyetlere hiçbir zaman pabuç vermedi. Bundan sonra da vermeyecektir...

Milletvekili Bozkurt, Türk Milleti'yle birlikte emperyalistleri de denize dökmekle tehdit ediyorsun ya asıl bu sözlerinizle emperyalistlere fayda sağlıyorsun. 

Bin yıldır Türk Milleti'nin Anadolu'dan atmaya çalışan emperyalistlerin fikirleriyle konuşuyorsun!

Böylece aslında milleti aydınlatıyorsun! 

Çünkü siz böyle konuştukça biz korkmuyoruz. Tıpkı Çanakkale'de, tıpkı İstiklal Savaşı'nda, tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi millet olarak daha çok kenetleniyoruz bir birimize. Bağırarak, yırtınarak tehditleriniz, haddinizi aşmanız ancak salondakilerin gazını alır. 

Biz öyle şerefli, ferasetli bir milletiz ki Bozkurt, siz bunu anlamayacak kadar şuursuz musunuz ve bunu göremeyecek kadar karanlıkta mı yaşıyorsunuz?

Milli mücadelenin ardından Anadolu'nun ve milletin gerçeklerinden uzak bir yaşam çizgisiyle bu milleti anlamak istemediniz ve anlamak istemediğinizi bir kez daha gösterdiniz. 

Ama millet sizi anladı. 

Ezan Türkçe okunduğunda, Kur'an-ı Kerim okuma yasaklandığında, üniversitelerde, kamusal alanda Başörtüsüne yasak getirildiğinde, katsayı farkı ile öğrenciler mağdur edildiğinde, giyinişe karışıldığında, köylü vatandaşın kıyafeti yüzünden Kızılay'a alınmadığında, resmi dairelerde horlandığında, aşağılandığında, siyasi tercihinde iradesine saygı duyulmadığında Türk Milleti anladı sizi...

Onun için iktidar olamıyorsunuz, onun için muhalefette kalıyorsunuz, onun için 16 Nisan'dan korkuyorsunuz!

İradesini yok sayarak milleti İzmir'de denize dökmek gibi "YUH" denilecek bir ifadeyi kullanmaktan çekinmiyorsunuz. 

Çünkü biliyorsunuz ki 16 Nisan'dan çıkacak güçlü EVET, iktidar olma yolunuzu tamamen kapatacak!...

Referandum yaklaşırken kutuplaşma oluşmasın diyorsunuz, asıl kutuplaşmayı siz yapıyorsunuz.

Elinizden geleni ardınıza koymayın. Ne yapmak istiyorsanız yapın... 

İfadeleriniz laf-ı güzaftan öteye gitmez!

Türk Millet bir kere kararını verdi. 

15 Temmuz darbe sürecinde FETÖcülerle siyaset yapanların hainliği, Türkiye'yi her defasında elini öptükleri Batı'ya şikayet edenlerin şerefsizliği, Fırat Kalkanı Harekatı ile ortaya çıkan kirli tablo, Avrupa'nın teröristlerle HAYIR cephesine katılması... Karşısında bin yıllık yemenimiz tutarak sandığa gideceğiz. 

Göktürkler'den Türkiye Cumhuriyeti'ne kadar Dandanakan'da, Malazgirt'te, Miryokefalon'da, Kosova'da, Niğbolu'da, İstanbul'un Fethi'nde, Çanakkale'de, Kût'ül-Amâre'de, Büyük Taarruz'da... tuttuğumuz yemine sadık kalarak EVET diyeceğiz. 

Bin yıldır Anadolu'da Türk Milleti'nin var olması yolunda dua eden ümmet için EVET diyeceğiz. 

15 Temmuz gecesinde sabaha kadar mazlum coğrafyada dua eden yetimler için EVET diyeceğiz. 

Şehitlerimiz için EVET diyeceğiz. 

Gelecek nesillerimize kıyamete kadar Anadolu'yu miras bırakmak için EVET diyeceğiz.

Evet diyeceğiz ve vesayeti, hainliği, mandacı zihniyeti, cumhuriyet asalaklarını, Batıcı şerefsizleri , Avrupa'nın bir kez daha Anadolu'daki planlarını sandığa gömeceğiz. 

16 Nisan yaklaşıyor; Bozkurt!

Türk Milleti'nin size büyük sürprizleri olacak! 

Sizin de sürprizlerinizi merakla bekliyor olacağız!