Zade Vital Tesisleri'nde uluslararası GMP (Good Manufacturing Practices / İyi Üretim Uygulamaları) standartlarında üretilen Zade Vital ürünleri, çocuklarımızın sağlıklı gelişimlerine destek oluyor.

Türkiye'nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital® Cold Press bitkisel besin destekleri ve Omega 3 balık yağı serileri ile geleceğimizin temel taşları olan çocuklarımızın sağlığına destek olmaya devam ediyor. 

Çocuklarımız için İdeal Omega 3 Balık Yağı Desteği

Yapılan araştırmalar Omega 3' ün, insan vücudunun sentezleyemediği ve mutlaka dışarıdan alınması gereken yağ asitleri olan esansiyel (elzem) yağ asitlerinin en önemlilerinden olduğunu gösteriyor ve bu yağ asitlerinin çocukluk yaşlarından itibaren çok sayıda metabolik faaliyetin sağlıklı devam etmesi için gerekli görüldüğü vurgulanıyor.  Özellikle deniz kaynaklı Omega 3 yağ asitleri olan EPA ve DHA'yı içeren balık yağlarının çocuklarda beyin, sinir ve göz gelişiminin desteklenmesine yardımcı oluyor.

Ege Üniversitesi ARGEFAR ile işbirliği içinde dünyanın önemli literatür ve kılavuzlarını esas alınarak geliştirilen Zade Vital Premium Omega 3 balık yağı serisi, yumuşak kapsül ve şurup seçenekleri ile çocuklarımıza ideal Omega 3 desteğini sağlamayı hedefliyor.

"Özel Buhar Teknolojisi / steam deodorizasyon") yöntemi ile koku ve tat iyileştirilmesi sağlanan Zade Vital® Premium Omega 3 Balık Yağı Şurupları Serisi'nde doğal aromalar kullanılıyor. Kız ve erkek çocukları için ayrı tatlar belirleyerek, kız çocukları için çilek aromalı balık yağı şurubu; erkek çocukları için portakal aromalı balık yağı şurubu ile küçüklerin balık yağı şurubunu keyifle içmesi hedefleniyor.

Çocuklarımızın Sınav Dönemlerine Destek

Rüşeym yağı zor elde edilen çok değerli bir yağdır. Doğal enerji kaynağı olarak da bilinen Rüşeym yağında yapılan araştırmalar sınav dönemleri gibi yüksek enerji gerektiren zamanlarda çocukların günlük besin programlarına dahil edilebileceğini gösteriyor.

Balık Yağı Tüketemeyen Çocuklarımız için

Yapılan araştırmalarda ceviz yağının bitkisel Omega 3 yağ asidi olan alfa-linolenik asit (ALA) açısından zengin bir kaynak olduğu belirtiliyor. Cold Press Ceviz Yağı, balık yağı tüketemeyen çocuklar için iyi bir bitkisel Omega 3 desteği sağlıyor ve zihinsel gelişimi desteklemeye yardımcı oluyor.

Çocuklara Özel 4 Farklı Sağlık Destek Ürünü 1 Pakette

Çocuklar ve gençlere özel olarak geliştirilen, zihin sağlığı, bağışıklık, iştah ve enerji desteği Combo Junior/Teens;  Cold Press  Ceviz yağı, Cold Press Çörek Otu Yağı, Yer Fıstığı Yağı, Cold Press Rüşeym Yağı'nı içeriyor. Kullanım kolaylığı sağlayan yeni Zade Vital Combo Junior/Teens ile bir pakette birden fazla iyilik, sadece doktor ve eczacı danışmanlığında, çocuklarımızla buluşuyor.

Editör: TE Bilişim