Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital, gerçekleştirdiği kampanyalar ile kilo verme telaşının arttığı günlerde büyük bir destek sağlıyor. Zade Vital, Türkiye’nin en çok takip edilen online diyet platformu Diyetkolik ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, 1 Nisan 2018 tarihinden itibaren Zade Vital Combo Fit ve Soğuk Pres Aspir yağı kutularında 2 aylık diyetkolik.com üyeliği hediye olarak verilmeye başlanıyor.

Zade Vital Aspir Yağı kampanyasında; 2 adet Zade Vital Aspir Yağı alana 1 adet Aspir Yağı ve 2 aylık ücretsiz Diyetkolik üyeliği hediye edilirken, tek pakette birden fazla besin desteğini bulunduran Combo Fit’te de 2 aylık ücretsiz Diyetkolik üyeliği hediye ediliyor. Ayrıca tüm ürünler hediye çantalarının içinde sunuluyor. Kış aylarında hesapsız yenen yemeklerin neden olduğu kilolar bahar ayları geldikçe dert olmaya başlar. Bu evrede sağlıklı beslenmenin yanı sıra düzenli egzersiz de büyük önem taşıyor. Ayrıca uzmanların yaptıkları açıklamalarda bitkisel ve deniz kaynaklı esansiyel yağ asitlerinin sağlıklı bir yaşama katkı sağladığını ve kilo kontrolünü de olumlu yönde etkilediğinin altını çiziyor. Kilo kontrolünün daha da önem kazandığı bu aylarda, Zade Vital Türkiye’nin en çok kullanılan online diyet platformu ile iş birliği yaparak sağlıklı bir hayat için harekete davet ediyor.

“Zade Vital Aspir Yağı’nın İki Yeni Faydası”  ve “Combo Fırsat” kampanyasında çanta içinden çıkan Diyetkolik kartı ile 2 ay boyunca ücretsiz Diyetkolik üyeliğinizi başlatabilir,  merak ettiklerinizi sorabilir, doğru kilo kontrolü takibini sağlayabilir ve daha sağlıklı bir hayatın püf noktalarını keşfedebilirsiniz.

İşte Zade Vital’in kilo kontrolüne destek ürünleri;

Esansiyel doymamış yağ asitlerini yüksek miktarda içeren aspir yağının, hipolipidemik yani yağ seviyesini azaltıcı etkisi bulunuyor. Aspir Yağı içeriğindeki CLA (Conjugated Linoleic Acid / Konjuge Linoleik Asit) yağ depolanmasını azaltmaya yardımcı olduğu için günümüzde diyet ve egzersiz programlarına Aspir Yağı eklenebiliyor.

DAHA FİT GÖRÜNMEK İÇİN: COMBO FIT

Zade Vital® Combo Fit, vücudun günlük Omega 3-9, vitamin (A, D, E), mineral ve eser element ihtiyaçlarını karşılıyor, metabolizmayı hızlandırıcı, yağ yakıcı özellikleri ile de kilo kontrolüne destek olmak amacıyla kullanılıyor. Zade Vital® Combo Fit’in içeriğinde bağışıklık sistemine destek Cold Press Çörek Otu Yağı, vücut metabolizmasını hızlandıran, enerji tüketimini artıran ve termojenik etkiye sahip Cold Press Hindistan Cevizi Yağı, kronik kabızlığı ve artenpivoz (kemik erimesi) hastalığı olanlarda tedaviye yardımcı olarak kullanılan Cold Press Keten Tohumu Yağı ve metabolizmayı hızlandırarak, yağ-kas dengesini düzenlemeye, kilo vermeye yardımcı Cold Press Aspir Yağı bulunuyor.

Kampanyalar 22 Mart – 22 Eylül tarihleri arasında sadece eczanelerde sunulan Zade Vital ürünlerinde  sürecek.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim