Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital® Cold Press Keten Tohumu Yağı, Cold Press Anason Yağı ve Cold Press  Rezene Yağı ürünleri ile gaz, şişkinlik, hazımsızlık tedavisine destek oluyor.

Gaz, şişkinlik ve Hazımsızlık Tedavisine Destek: Anason Yağı, Rezene Yağı

Anason yağının Avrupa İlaç  Ajansı (EMA) tarafından farklı  sebeplerden ileri gelen hazımsızlık   problemlerinde tedaviye yardımcı   olarak kullanılabileceği bildirilmiştir. Anason Yağı değişmiş intestinal flora ve intestinal geçişlerdeki yavaşlamadan dolayı oluşan şişkinlik ve gaz şikayetlerinde tedaviye destek olabilmektedir.

Cold Press rezene yağının ise spazm giderici etkileri ile şişkinlik ve gaz gibi rahatsızlıklarda tedaviye eklenebileceği monograflarda yer almaktadır.

Kabızlık ve Hazımsızlık Şikayetlerini Gidermeye Destek: Keten Tohumu Yağı

Bitkisel Omega 3 yağ asidi olan alfa-linolenik asit (ALA) açısından zengin bir kaynak olan keten tohumu yağının içerdiği Omega 3 yağ asitine bağlı olarak kalp sağlığını korumaya yardımcı ve dolaşımı destekleyici özellikleri vardır. Bununla birlikte sindirim sistemini destekleyici özelliğiyle Cold Press Keten Tohumu Yağı hazımsızlık ve kabızlık problemlerini önlemeye destek olabilmektedir.   

Editör: TE Bilişim