Erkeklerin Sağlıklarına yardımcı olan besin destekleri hangileri? 

Genç görünmek, sağlıklı bir vücut, yoğun tempoda da enerji dolu hissetmek… Günümüzde artık kadınlar kadar erkekler de sağlıklarını önemsiyor ve vücut sağlıklarına ve bakımlarına özen gösteriyor. Erkeklerin de her yaşta daha sağlıklı olmalarına besin destekleri yardımcı oluyor.


Son dönemde erkekler de en az kadınlar kadar vücut sağlığına ve vücut bakımına özen gösteriyor. Her yaştaki erkek grubu herhangi bir hastalığa yakalanmadan önlem almaya çalışıyor ve bunun için beslenmesine önem veriyor  ve fiziksel aktivite yapmaya dikkat ediyor.

Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital®’in, Türkiye’de ilk kez dört farklı doğal sağlık ürününü tek pakette toplayan Combo Serisi’nin Combo Man ve Combo +50 ürünleri ile tüm erkeklerin sağlığına doğal yolla destek oluyor, sağlıklarına değer katıyor.

4 Farklı Doğal Ürünü İçeren Combo Man ve Combo +50

Erkeklere Özel Combo Man: 

Zade Vital® Combo Man, erkek vücudunun günlük Omega 3-9, vitamin (A, D, E), mineral, eser element ihtiyaçlarını karşılamak ve kalp damar sağlığını güçlendirmek amacıyla beslenmeye destek olarak kullanılıyor. Zade Vital® Combo Man’in  içeriğinde; doğal enerji kaynağı olup yüksek enerji gereksinimi olan kişilerin fiziksel peformansını artırmaya destek Cold Press Rüşeym Yağı, dolaşım problemlerine karşı destek Cold Press Üzüm Çekirdeği Yağı, prostat sorunlarının azaltılmasında yardımcı Cold Press Kabak Çekirdeği  Yağı ve kardiyovasküler ve endokrinolojik hastalıkların tedavisine destek Yetişkinler için Omega 3 Balık Yağı bulunuyor.

50 Yaş Üzeri Yetişkinler Combo +50:

Zade Vital® Combo +50, 50 yaş üzeri kişilerin günlük Omega 3-9 vitamin (A, D, E), mineral, eser element ihtiyaçlarını karşılayarak oluşabilecek olası hastalıklardan korumak ve mevcut hastalıklarda tedaviye destek olmak amacıyla kullanılıyor. Zade Vital® Combo +50’in içeriğinde göz sağlığına destek Cold Press İncir Çekirdeği Yağı, LDL kolestrolü azaltırken, HDL kolestrolü artırmaya, yaşlanma etkilerini yavaşlatmaya, kalp damar sağlığının korunmasına yardımcı olan Cold Press Üzüm Çekirdeği Yağı, içerdiği MCT içeriği sayesinde Alzheimer ve demans hastalıklarının tedavisine destek Cold Press Hindistan Cevizi Yağı ve  prostat sorunlarının azaltılmasına, aşırı aktif mesane (idrar kesesi) ve idrar kaçırma/tutamama ile alakalı alt üriner sistem semptomlarının  tedavisine yardımcı  Cold Press Kabak Çekirdeği Yağı bulunuyor.

Editör: TE Bilişim