Genç görünmek, sağlıklı bir vücut, yoğun tempoda da enerji dolu hissetmek… Günümüzde artık 50 yaş ve üzeri kişiler  sağlıklarını daha çok önemsiyor ve vücut sağlıklarına ve bakımlarına özen gösteriyor. Uzmanlar bu konuda  besin desteklerinden yardım alınabileceğinin altını çiziyor. 

Yaş ilerledikçe bireyin anatomi ve fizyolojisinde değişimler meydana geliyor. Değişen vücudun ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmak ise sağlıklı bir yaşam için şart koşuluyor. Bu evrede yılların vermiş olduğu yorgunluğu üzerinden atmak, herhangi bir hastalığa yakalanmadan önlem almak için beslenme şekline önem vermek, fiziksel aktivite yapmak ve besin desteklerinden yararlanmak büyük önem taşıyor.

Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital®’in, Türkiye’de ilk kez dört farklı doğal sağlık ürününü tek pakette toplayan Combo Serisi’nin Combo +50 ürünü ile tüm 50 yaş ve üzeri kişilerin sağlığına doğal yolla destek oluyor, sağlıklarına değer katıyor.

4 Farklı Doğal Ürünü İçeren Combo +50

Zade Vital® Combo +50, 50 yaş üzeri kişilerin günlük Omega 3-9 vitamin (A, D, E), mineral, eser element ihtiyaçlarını karşılayarak oluşabilecek olası hastalıklardan korumak ve mevcut hastalıklarda tedaviye destek olmak amacıyla kullanılıyor. Zade Vital® Combo +50’in içeriğinde göz sağlığına destek Cold Press İncir Çekirdeği Yağı, LDL kolestrolü azaltırken, HDL kolestrolü artırmaya, yaşlanma etkilerini yavaşlatmaya, kalp damar sağlığının korunmasına yardımcı olan Cold Press Üzüm Çekirdeği Yağı, içerdiği MCT içeriği sayesinde Alzheimer ve demans hastalıklarının tedavisine destek Cold Press Hindistan Cevizi Yağı ve  prostat sorunlarının azaltılmasına, aşırı aktif mesane (idrar kesesi) ve idrar 

kaçırma/tutamama ile alakalı alt üriner sistem semptomlarının  tedavisine yardımcı  Cold Press Kabak Çekirdeği Yağı bulunuyor.

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için: 

Hanzade Tulan

Kurumsal İletişim ve Pazarlama İletişimi Müdürü

 (216) 411 00 14 / (533) 710 54 13

 HYPERLINK "mailto:[email protected]" [email protected]üşra Ekinci

Pazarlama İletişimi Uzmanı

 (216) 411 00 14 / (530) 491 73 81

 HYPERLINK "mailto:[email protected]" [email protected]

Editör: TE Bilişim