Zade Vital Serisi ürünleri Hindistan Cevizi Yağı, Sarı Kantaron Yağı, Menengiç Yağı, Zerdeçal, Artofix ve Yetişkinler için özel olarak hazırlanan Omega 3 Balık yağları ile eklem sağlığına destek oluyor.

Dünyada görülen en yaygın hastalıklar arasında olan eklem sağlığı ile ilgili hastalıklar Türkiye’de de bir toplum sağlığı problemi. Aslına baktığımızda eklem sağlığı özgürce hareket edebilmekle eş değerde… Bu nedenle eklem sağlığı  vücudumuzun güçlü ve sağlıklı kalabilmesi için çok önemli. Bu nedenle eklem sağlığımıza dikkat etmeli ,beslenme düzenine ve  fiziksel aktivitelere önem vermeliyiz

Türkiye’nin ilk sağlıklı yaşam markası Zade Vital® tarafından ve Zade Vital® Tesisleri’nde Uluslararası GMP (Good Manufacturing Practices/İyi Üretim Uygulamaları) standartlarında Zade® Zade Vital® Ar-Ge ve Üretim Merkezi’nde üretilen ürünleri ile eklem sağlığınıza destek oluyor.

Cold Press Vişne Çekirdeği Yağı:

Cold press vişne çekirdeği yağı, doymamış yağ asitlerinden olan Omega 9 yağ asidi, alfa-tokoferol ve tokotrienol gibi sağlık açısından önemli olan bileşenler içeriyor. Vişne çekirdeği yağı antiinflamatuvar özellikleri ile romatoid artrit ve osteoartrit gibi enflamasyona bağlı hastalıklarda haricen tedaviye yardımcı oluyor.

Cold Press Hindistan Cevizi Yağı:

Hindistan cevizi yağının antiinflamatuvar özelliği olduğundan romatizmal ağrılarda, kas ve eklem sorunlarında haricen, destek amaçlı kullanılabiliyor.

Cold Press  Menengiç Yağı:

Menengiç tohumlarından cold press yöntemi ile elde edilen değerli bir yağ olan menengiç yağı, bünyesindeki vitamin, mineral ve çeşitli fitobileşik içeriği sayesinde geleneksel olarak romatizmal ağrılarda ve eklem ağrılarında haricen kullanılabiliyor.

Sarı Kantaron Yağı:

Ülkemizde ve yurtdışında uzun yıllardır oldukça geniş tıbbi kullanım alanları bulunan bir yağ olan sarı kantaron yağı, romatoid artrit, miyalji (kas ağrısı) ve nevraljide (sinir bölgelerindeki ağrı) haricen destek amaçlı kullanılabiliyor.

Zerdeçal :

Yapılan araştırmalarda Antiinflamatuvar (yangı giderici) özelliği olduğu bilinen zerdeçalın baş ağrısı, osteoartrit ve romatoid artrit gibi hastalıkların tedavisine yardımcı olarak kullanılabileceği belirtiliyor.

Omega 3 Balık Yağı Yetişkinler İçin:

Bilim adamları, Omega 3 balık yağı takviyesini her yaş için gerekli görüyor. Oldukça geniş kullanım alanına sahip olan Omega 3 balık yağları, romatizmal ve inflamatuvar hastalıklara karşı koruma sağlamada tedaviye yardımcı olarak kullanılıyor. Zade Vital tarafından uluslararası literatür ve kılavuzlar esas alınarak, yetişkinler için ideal EPA ve DHA oranları ile geliştirilen Premium Omega 3 Balık Yağı Serisi yumuşak kapsül ve şuruptan oluşuyor. Türkiye’de ilk kez yetişkinlere özel üretilen Omega 3 balık yağı şurubu nane aroması ile büyük ilgi görüyor.

Zade Vital’den Eklem Sağlığına Özel Ürün: Artofix

Günlük yaşantımızda insan vücudunun sağlayamadığı esansiyel yağ asitlerini, dışarıdan destek olarak almamız gerekiyor. Birden fazla destek ürününün tek kapsülde bulunduğu Artofix’in içerisinde Cold Press Hindistan Cevizi Yağı, Cold Press Keten Tohumu Yağı ve Omega 3 balık yağı yer alıyor. Vücudun günlük Omega 3-9, vitamin (A, D, E), mineral, eser element ihtiyaçlarını karşılamak ve eklem sağlığı için özel destek sağlamak amacıyla günlük beslenmeye takviye olarak kullanılabiliyor.

Editör: TE Bilişim